стрічка

«Дабл-дабл» Швагринського приніс «Старому Луцьку» перемогу над «Житомиром»

22 Грудня 2019, 23:06
1395

Підопічні Володимира Журжія у напруженому поєдинку зуміли вирвати перемогу в матчі з «Житомиром». 

Про це йдеться на сайті «Старого Луцька». 

На відміну від вчорашнього поєдинку, гості краще провели стартову десятихвилинку. Проте на перших хвилинах матчу зусиллями Швагринського лідерство захопили саме господарі.  Тим не менш, підопічні Юрія Горенкова швидко наздогнали наших хлопців і вийшли вперед завдяки результативним діям Бережного та Дмитренка. Лучани моментально відновили статус кво завдяки Федчуку та Співаку. Житомиряни не збавляли обертів і знову відібрали лідерство у «Старого Луцька», а після «трьохи» Нейжмака рахунок став 15-24.

В другій чверті розігрався Гуцалюк. Андрій влучав, віддавав результативні передачі та забирав важливі підбирання. Не пасли задніх і Тютюнник та Коцько. Зрештою, дальній кидок Федчука встановив паритет 35-35. Той же Гуцалюк влучив ефектний флоатер, а потім ще й холоднокровно забив дальній кидок. Однак останнє слово було все ж за «Житомиром»: Луговцов скоротив відставання до мінімальних 42-41

Читайте також: «Старий Луцьк» вдома  розгромив БК «Житомир»

Третя десятихвилинка була мало результативною. На двох команди здобули лише 26 очок. При цьому, більше влучали протягом цього ігрового відрізку саме баскетболісти в синіх майках. Хоча за 2 хвилини до завершення чверті 6 очок переваги мали господарі, але підопічні Горєнкова краще провели кінцівку чверті. Зауважимо, що 7 очок своїй команді приніс Крістіан Луговцов: 54-55 перед вирішальною чвертю.

Остання чверть стала бенефісом Гуцалюка та Швагринського. Дмитро, до слова, влучив 3 дальні спроби і господарював у трьохсекундній зоні. За 2 хвилини до завершення матчу «Старий Луцьк»  володів перевагою у 4 очка. Нервову кінцівку для нашої команди забезпечив Бережний, який влучив здалеку. Швагринський забив в проході та ще й посадив Бережного на лавку за перебір фолів.

За 42 секунди до кінця чверті Корчагін скоротив різницю до мінімальної. Господарі не реалізували свою атаку і останнє слово було за гостями. В ці секунди зберіг перемогу для своєї команди Андрій Гуцалюк, який не маючи можливості тактичного фолу, вдало відзахищався проти Луговцова.

У підсумку, 76-75 – важка, але дуже цінна перемога «Старого Луцька». У нашій команді відзначаємо Андрія Гуцалюка(22 очка, 8 підбирань та 5 передач) і Дмитра Швагринського(21 очко та 11 підбирань).

Читайте також: «Старий Луцьк» на виїзді «підкорив» «Говерлу»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024