стрічка

У Володимирі вилучили 500 літрів алкоголю. ФОТО

04 Грудня 2019, 14:07
1055

Податкова міліція спільно з співробітниками управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ДПС у Волинській області провела рейди у Луцьку та Володимирі-Волинському.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак, у місті Володимирі-Волинському зафіксовано факт реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка. Більш того, підприємливий громадянин реалізовував підакцизну продукції без відповідної ліцензії та державної реєстрації, що суперечить встановленим нормам закону.

В результаті проведених заходів з незаконного обігу вилучено близько 500 літрів фальсифікованих горілчаних виробів та майже 300 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка.

На правопорушника складено протоколи за ст. 164  КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності) та 172 КУпАП (виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв або тютюнових виробів). Відповідальність за вказані правопорушення тягне за собою накладення штрафів з конфіскацією алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Якщо хтось володіє інформацією щодо сумнівної якості підакцизних товарів, автентичності марок акцизного податку на них, просять телефонувати за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою:  м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Читайте також: У Володимирі з молотка хочуть пустити об'єкт держмайна



 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024