стрічка

Свідків зникнення Олексія Веремійчика повторно опитає спеціальна група слідчих

16 Жовтня 2019, 15:51
2404

Правоохоронці створили додаткову слідчо-оперативну групу, яка повторно опитає свідків щодо зникнення департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради Олексія Веремійчика.

Про це розповів речник Головного управління Нацполіції у Волинській області Віктор Гомоль, пише «Волинь24».

За фактом безвісти зникнення людини під час риболовлі на озері Любязь Любешівського району поліція Волині проводить досудове розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

За словами Віктора Гомоля, вчора рішенням керівника поліції області Петра Шпиги додатково створили слідчо-оперативну групу, до якої окрім співробітників Любешівського відділення поліції ввійшли досвідчені слідчі Головного управління Нацполіції. Тобто очевидців події слідчі опитають ще додатково.

«Запевняю, що з моменту отримання повідомлення про цю надзвичайну подію в поліції ні на йоту не послабили уваги до неї. На місце одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, до пошуків безвісти зникло оперативно були задіяні особовий склад місцевого відділення поліції, кінологи, а також профільні спеціалісти з Головного управління Нацполіції в області. Пошуки безперервно тривали цілу ніч, а в неділю вранці до них долучилися водолази-рятувальники. Розшук Олексія Веремійчика продовжується», – сказав речник Головного управління Нацполіції у Волинській області.

Віктор Гомоль переконує, що поліцейські працюють ретельно й приділяють належну увагу найменшим деталям, пов'язаним із цією подією. Хід досудового розслідування контролює особисто керівник поліції області Петро Шпига.

Читайте також: Чоловіки, які рибалили з Олексієм Веремійчиком, дають неузгоджені покази, – дружина зниклого

У поліції прокоментували зникнення Олексія Веремійчика

Він тренувався в басейні, моржував, він доплив би, – дружина зниклого Олексія Веремійчика

Коментарі
16 Жовтня 2019, 19:13
Не треба нікого опитувати ... Люди були в стані стресу та шоку, мабуть не дуже тверезі. Зараз це вже нічого не дасть. Веремейчик вспливе за півтора тижні...
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024