стрічка

Дзюдоїст з Шацька завоював «золото» у чемпіонаті Волині

03 Жовтня 2019, 11:45
1063

Вихованець шацького СК «Торнадо» зайняв перше місце в чемпіонаті області з дзюдо серед молодших кадетів.

Наприкінці вересня у Луцьку проходив чемпіонат області з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років (2003-2005 рр.) Змагання відбулося на базі комунального закладу Волинської обласної ДЮСШ «Колос» під керівництвом громадської організації «Волинська ТО ВФСТ «Колос», – пише пресслужба Шацької РДА.

Традиційно у змаганнях взяли участь вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Роман Самолюк). Всього в турнірі взяло участь понад 100 спортсменів з різних спортивних клубів.

За підсумками змагань, у своїй ваговій категорії перемогу здобув юний дзюдоїст місцевого спортивного клубу «Торнадо» Роман Самолюк, який зайняв перше місце. Переможець чемпіонату нагороджений дипломом, кубком та медаллю.

До змагань спортсменів готували тренери місцевого спортивного клубу «Торнадо» Роман Самолюк та Олексій Писачук.

Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці Шацького СК «Торнадо» дякують голові Шацької районної ради Сергію Карпуку, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій за надану допомогу та сприяння розвитку фізичної культури і спорту в Шацькому районі.

Бажаємо юним дзюдоїстам успіхів та подальших перемог.


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024