стрічка

«Волинь» у «валідольному» поєдинку вириває нічию у «Балкан»

15 Вересня 2019, 22:59
1432

В рамках девятого туру Першої ліги луцька «Волинь» вдома приймала «Балкани».

Матч відбувся 15 вересня на стадіоні «Авангард».

«Волинь» жваво розпочала гру і вже в дебюті поєдинку мала змогу відкрити рахунок. Денис Кожанов пройшов по флангу та прострілив на Міху, який у цьому матчі зіграв на позиції нападника. Словенець замкнув передачу від півзахисника «хрестоносців», але голкіпер гостей Олексій Паламарчук врятував свою команду. «Балкани» гостро відповіли на атаки господарів поля. На 15-й хвилині поєдинку Валерій Болденков збив у своєму карному майданчику нападника «Балкан» Сергія Платунова  арбітр вказав на точку. Капітан гостей Микола Златов впевнено реалізував пенальті 0:1 на користь підопічних Андрія Пархоменка.

Після пропущеного м’яча «червоно-білі» стали грати активніше. На 29-й хвилині Младен Бартуловіч міг зрівнювати рахунок у матчі, але не зумів забити фактично в порожні ворота. А на 37-й хвилині «Балкани» вибігли у контратаку і після прострілу з флангу Руслан Паламар переправив м’яч у сітку воріт Волині 0:2. Ще до перерви лучани мали змогу забити бодай один гол, але блискуча гра голкіпера гостей звела нанівець всі старання підопічних Андрія Тлумака.

У другому таймі на поле замість замість захисника Євгена Непляха вийшов лівий атакувальний півзахисник Олександр Климець. На 54-й хвилині гри Болденков не зміг добити мяч у порожній кут. Удар Амборсія Чачуа прийняв на себе захисник гостей, і лише на 67-й хвилині матчу господарі зуміли скоротити відставання в рахунку Кожанов подав кутовий, Міха виборов «кулястого» у штрафному майданчику суперників та скинув на Віталія Пономаря, який з кількох метрів розстріляв ворота «Балкан» 1:2.

Після забитого голу «Волинь» всіма силами ринулася вперед і притисла гостей на їх половині поля. «Балкани» в свою чергу намагалися гостро контратакувати, але всі спроби гостей втретє засмутити луцьких уболівльників були марними. Натомість вбивчий момент мала «Волинь»: можливість вирівняти рахунок втратив Чачуа, який не влучив у дальній кут воріт. Втім перемогти «Балканам» у Луцьку все ж не судилося. Вже у доданий арбітром час гості двічі сфолили у власному штрафному майданчику проти Міхи та Кожанова, і арбітр вказав на точку. Бартуловіч потужним ударом з 11-ти метрів зрівняв рахунок у протистоянні 2:2.

Таким чином, «Волинь» вперше у цьому сезоні втрачає очки в домашньому поєдинку. Після дев’яти зіграних матчів «хрестоносці» мають у своєму активі 13 залікових пунктів. Наступний матч підпопічні Андрія Тлумака зіграють 21 вересня у Харкові проти «Металіста -1925».

Читайте також: «Волинь» на виїзді зіграла внічию проти фіналіста Кубка України

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024