стрічка

Ковельчанка звернулась за держдопомогою і обманула соцслужбу

23 Квітня 2019, 14:44
Ковельчанка звернулась за держдопомогою і обманула соцслужбу / Фото ілюстративне 1008
Ковельчанка звернулась за держдопомогою і обманула соцслужбу / Фото ілюстративне

У документах для призначення державної соціальної допомоги жінка не вказала правдиві відомості.

Звернувшись до управління соцзахисту населення виконкому Ковельської міськради за призначенням державної соціальної допомоги для малозабезпеченої сім’ї, 40-річна ковельчанка власноруч написала про те, що немає іншого житла, крім квартири у Ковелі на вулиці Незалежності.

При цьому у декларації про доходи та майновий стан вона не зазначила наявність ще двох квартир: у Ковелі на вулиці Міцкевича та у місті Нововолинську на вулиці Піонерській.

Ковельським відділом поліції відкрито кримінальне провадження № 42019031110000022 за ч. 1 ст. 190 КК України (Шахрайство), що карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Ухвалами Ковельського міськрайонного суду слідчому поліції надано дозвіл на виїмку особової справи одержувачки державної соціальної допомоги та документів, які перебувають у приватного нотаріуса Ковельського міського нотаріального округу та Нововолинській державній нотаріальній конторі, що стосуються вищевказаного житла.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024