стрічка

Відома переможниця конкурсного добору на посаду головного лікаря Рожищенського ЦПМСД

18 Квітня 2019, 18:41
Медпрацівники району влаштували акцію на підтримку Вікторії Петровської 1131
Медпрацівники району влаштували акцію на підтримку Вікторії Петровської

Відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Рожищенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

18 квітня представники комісії розглянули документи, подані кандидатами на цю посаду. Також провели співбесіду та заслухали публічні презентації проектів програм розвитку установи з кандидатами, які були допущені до участі у конкурсному доборі.

На посаду головного лікаря Рожищенського районного центру первинної медико-санітарної допомоги претендували дві особи: Вікторія Петровська, яка зараз виконує обов'язки головного лікаря, та заступниця головного лікаря Рожищенської ЦРЛ Леся Басалик.

Після обговорення, за результатами відкритого голосування, прийняли рішення визнати переможцем конкурсного добору Лесю Басалик. За її кандидатуру проголосувало 5 членів комісії, за Вікторію Петровську – 4.

До виконання обов'язків претендентка зможе приступити після затвердження її кандидатури на сесії районної ради та заключення відповідного контракту.

Нагадаємо, медпрацівники району влаштували акцію на підтримку Вікторії Петровської.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024