стрічка

На Горохівщині відремонтують найбільш розбиті частини дороги Сенкевичівка–Липа–Берестечко

17 Квітня 2019, 15:18
Проблемна ділянка дороги Сенкевичівка–Липа–Берестечко 1939
Проблемна ділянка дороги Сенкевичівка–Липа–Берестечко

Тендер на ремонт покриття вже оголосили. Головний розпорядник коштів – обласна державна адміністрація.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко проінспектував стан автошляху. Робочий візит він здійснив у вівторок, 16 квітня, – повідомляють на офіційній сторінці голови ОДА у Facebook.

Минулого року відремонтували декілька відрізків загальною протяжністю близько чотирьох кілометрів. Однак, оглянувши стан відремонтованої дороги голова ОДА обурився низькою якістю робіт і поки підрядна організація не здала дорогу в експлуатацію, дав доручення довести відрізки дороги до ладу.

«Дороги дуже розбиті. Мало проявляється соціальна відповідальність бізнесу. Машини їдуть перевантажені, поряд цукровий завод. Будемо працювати і з підприємцями, аби врятувати ці дороги. Я згоден, що відремонтувати весь відрізок – дуже складно. Засипати ями – ефекту не дасть. А якщо не ремонтувати взагалі – то дорогу доведеться закрити. Певні кошти у нас виділені – будемо асфальтувати найскладніші відрізки. Будемо залучати бізнес – й разом рятувати дорогу», – зауважив Олександр Савченко.

Зазначимо, що цього року запланували асфальтування ще чотирьох найпроблемніших ділянок загальною протяжністю близько двох кілометрів. На це передбачено 9,5 мільйона гривень.






 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024