стрічка

Ковельчани скаржаться на 14 сміттєвих баків біля їхнього будинку. ВІДЕО

15 Квітня 2019, 11:06
Сміттєві баки 2843
Сміттєві баки

Ковельчани із мікрорайону Сільмаш скаржаться на проблему сміттєвих баків та псів.

«Скажіть, будь ласка, це нормально, коли ти виходиш з під’їзду, зробив пару кроків і вперся в 14 сміттєвих баків???» – пише Наталія Крищенко у Facebook.

Жінка нарікає на те, що в будинку №27 проживає чимало дітей, але дитячий майданчик відсутній – замість нього рядок баків для навколишніх будинків.

«Чому мешканці будинку 27 по вул. Заводська мають, вибачте, «нюхати ці аромати» під своїми вікнами??? Тому що в будинку не проживає жодної впливової людини, яка може все «порішати»?», – обурюється жінка.

Користувачка цікавиться, чи не можна було поставити ці баки на відстані від дому і ближче до гаражів, де є порожнє місце.

Тим паче, що недалеко садочок, реабілітаційний центр і понад баками щодня проходитиме половина дітей мікрорайону.

«А собаки, які постійно і так там бігають, вони ж жити будуть біля баків і їх буде ще більше. На днях хлопчика, який просто йшов з мамою , вкусила одна з них. І це нормально. А в дитини травма і фізична, і моральна», – припускає дописувачка.

Наталія Крищенко стверджує, що жителі будинку не один раз зверталися до міської влади, але їх ніхто не чує.

«Невже не має ніякого рішення в даній ситуації??? Невже не можна знайти компроміс? Невже думка 144 сімей байдужа всім і люди нічого не можуть зробити???» – цікавить жінку.

Читайте такожУ Ковелі сміття «рознесло» по газону

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024