стрічка

Зірки VolWest: інвестиційна група VolWest Group підбила підсумки 2023 року

31 Грудня 2023, 18:08
У Луцьку відзначили найкращих працівників та найкращі проєкти року команди VolWest Group 3271
У Луцьку відзначили найкращих працівників та найкращі проєкти року команди VolWest Group

Відзначити найкращих працівників та найкращі проєкти року команди VolWest Group зібрались в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у Луцьку

Наприкінці грудня друзі, колеги та партнери підбили підсумки 2023 року в дружній та креативній атмосфері.

Генеральний директор компанії «VolWest Group» Роман Корсак вручив найкращим працівникам відзнаки, які засвідчують їхній почесний статус. 

«Ми незламні, працюємо за будь-яких обставин, наближаючи нашу перемогу. З нашою вірою ми обов’язково вистоїмо та переможемо. Щороку VolWest запалює на своєму небосхилі нові й нові зірки. Сьогодні ми зібрались тут, щоб вшанувати найкращих працівників VolWest Group у 2023 році та надати їм почесного статусу», – оголосив початок церемонії нагородження Роман Корсак.

Генеральний директор компанії VolWest Group Роман Корсак
Генеральний директор компанії VolWest Group Роман Корсак

Усього відзначили нагородами за перемоги в чотирьох номінаціях: «Star Manager», «Star Innovation Project», «Star Social Project» та «Volwest Star». 

Переможцями номінацій стали менеджери й спеціалісти VolWest Group, кожен з яких зробив вагомий внесок у розвиток компанії.

«В першу чергу дякуємо нашим Збройним силам України, що маємо сьогодні можливість провести цей захід! Тож давайте вшануємо хвилиною мовчання всіх воїнів, які віддали своє життя, захищаючи нашу Україну, всіх мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України», – звернулась до присутніх HR-менеджерка VolWest Group Ольга Волкова.

Номінація «Star Manager» 

Переможці цієї номінації – менеджери й спеціалісти VolWest Group, кожен з яких зробив вагомий внесок у розвиток Інвестиційного проєкту, працівником якого він є.

Номінація «Star Manager»
Номінація «Star Manager»

Нагородою та ім’ям «Star Manager» нагородили керівника СТО Pribalt Service Олександра Карпука.

Нагородою та ім’ям «Star Manager» віздначили HR-менеджерку VolWest Group Ольгу Волкову.

Нагородою та ім’ям «Star Manager» нагородили керівницю інноваційних проєктів медіахолдингу CID Media Group Наталію Пахайчук.

«Неочікувана нагорода, але я здогадуюсь за що: за ріст «Району». Цього року редакція масштабувалась на сім областей, наразі готуються до запуску ще два сайти на Кропивниччині. Тому я насправді дуже пишаюсь нашим «Районом» і «СІДом» та щиро вдячна керівництву та інвесторам за визнання мого особистого внеску, бо для мене саме ця робота справді дуже важлива в житті», – сказала Наталія Пахайчук.

Наталія Пахайчук отримала нагороди
Наталія Пахайчук отримала нагороди

Нагороду та ім’я «Star Manager» отримав шеф-повар культурно-розважального центру «Адреналін Сіті» Тарас Перванчук.

Нагородою та ім’ям «Star Manager» нагородили начальника відділу програмного забезпечення мережі супермаркетів «Наш Край» та SPAR Василя Козігору.

Нагорода та ім’я «Star Manager» дісталась й керівниці департаменту маркетингу мережі супермаркетів «Наш Край» та SPAR Катерині Футрук.

Нагородою та ім’ям «Star Manager» відзначили лікарку загальної практики – сімейної медицини мережі клінік сімейної медицини Behealthy Наталію Котович.

Також ім’я «Star Manager» та відзнаку отримала старша медична сестра відділення №1 мережі клінік сімейної медицини Behealthy Сніжана Щеглюк.

Номінація «Star Innovation Project»

Переможцями номінації «Star Innovation Project» стали менеджери та спеціалісти VolWest Group, які завдяки своїм неординарним професійним здібностям, вмінню доносити, відстоювати та основне – реалізовувати креативні задуми, змогли створити такі продукти, товари, процеси, які дали суттєвий економічний прибуток усій компанії VolWest Group.

У цій номінації змагались шість проєктів:

1. «Експериментальний театр «Адреналін», керівниця проєкту Ольга Волкова;

2. «EUROSPAR міста Борислав», керівниця проєкту Мирослава Леснік;

3. «Започаткування та вихід на беззбитковість оптової ліцензії «Алкоголь», керівник проєкту Едуард Ляшук;

4. «Власне фасування бакалійної продукції», керівник проєкту Ігор Самусь;

5. «Запровадження напрямку лазерної косметології», керівниця проєкту Анна Савицька;

6. «Проєкт створення малих центрів вторинної допомоги в районних відділеннях Behealthy», керівниця проєкту Ольга Корх.

Сертифікат за третє місце у проєкті «Star Innovation Project» та премію у розмірі дві тисячі гривень вручили директору логістичного центру мережі супермаркетів «Наш Край» та SPAR Ігорю Самусю за проєкт «Власне фасування бакалійної продукції».

Сертифікатом за друге місце у проєкті «Star Innovation Project» та премією у розмірі три тисячі гривень нагородили керівницю відділу маркетингу департаменту франчайзингу мережі супермаркетів «Наш Край» та SPAR Мирослава Леснік за проєкт «EUROSPAR у місті Борислав».

Нагороду за перше місце у проєкті – статуетку та премію у розмірі п’ять тисяч гривень – отримала керівниця проєкту «Експериментальний театр «Адреналін» Ольга Волкова за проєкт «Експериментальний театр «Адреналін».

Номінація «Star Social Project»

У межах премії «Star Social Project» визначили три номінації: «Крок до зірок», «З добром у серці» та «Шлях до успіху».

Сертифікат за перемогу у номінації «Крок до зірок» та статуетку вручили Наталії Пахайчук за проєкт «Район.Діти», координаторка проєкту Вікторія Телечук.

Друга номінація премії «Star Social Project» – «З добром у серці».

У цій номінації змагались:

1. «Медична допомога для ВПО за участі мобільних виїзних бригад лікарів та медичних сестер «Behealthy», керівниця проєкту Марта Пиріг;

2. «Унікальний проєкт «Освітній простір для навчання дітей та дорослих ВПО» – облаштований простір, де щодня навчаються діти-переселенці та щотижня проводяться заходи для дорослих ВПО», керівниця проєкту Тетяна Репницька.

Тетяна Репницька отримала нагороду
Тетяна Репницька отримала нагороду

Переміг у цій номінації проєкт «Освітній простір для навчання дітей та дорослих ВПО» під керівництвом Тетяни Репницької.

«Дякую команді за довіру та підтримку, без колег цей успіх був би неможливим», – сказала Тетяна Репницька.

У межах премії «Star Social Project» – ще одна номінація «Шлях до успіху».

Сертифікатом за перемогу у номінації «Шлях до успіху» та статуеткою відзначили PR-менеджерку мережі супермаркетів «Наш Край» та SPAR, керівницю проєкту Анну Єкименко-Поліщук за проєкт «Підтримка українських малих та середніх підприємців START SPAR».

PR-менеджерка мережі супермаркетів «Наш Край» та SPAR Анна Єкименко-Поліщук
PR-менеджерка мережі супермаркетів «Наш Край» та SPAR Анна Єкименко-Поліщук

Номінація «Startup року»

Номінація, якою відзначають менеджерів і спеціалістів VolWest Group, які за останні один, два або три роки започаткували перспективний проєкт, тренд якого є прибутковим – «Startup року». Переможець номінації отримав сертифікат, статуетку та премію в розмірі п’ять тисяч гривень.

На здобуття цієї номінації висунули два проєкти:

  1. «Мистецька крамниця «Art&Gifts» КРЦ «Адреналін Сіті», керівниця проєкту директорка крамниці Юлія Зубко;

  2. «Проєкт «Заморожені страви» мережі супермаркетів «Наш Край» та SPAR, керівниця проєкту технологиня з технології харчування Тетяна Басалик.

Переможцем у цій номінації з відривом у два голоси став проєкт «Заморожені страви», керівниця проєкту Тетяна Басалик.

Номінація «VolWest Star»

Головною номінацією церемонії нагородження стала номінація «VolWest Star».

Переможцем номінації щороку обирають топменеджера VolWest Group, який зробив вагомий внесок в розвиток компанії у поточному році.

«Компанія VolWest Group оголосила, що на небі є зірка, яку назвали на її честь – «VolWest Star». Це означає, що ця людина у своєму особистісному та професійному розвитку, а також завдяки своїй діяльності, досягла таких результатів, що тепер її можна назвати лідером або зіркою», – пояснила Ольга Волкова.

Коштовною нагородою, а також сертифікатом, який свідчить про те, що нагороджена є співвласницею зірки VolWest та що їй надається ім’я «VolWest Star» нагородили керівницю інвестиційного проєкту КРЦ «Адреналін Сіті» Галину Шотік.

Керівниця інвестиційного проєкту КРЦ «Адреналін Сіті» Галину Шотік
Керівниця інвестиційного проєкту КРЦ «Адреналін Сіті» Галину Шотік

«Я завжди вірила, що зірка VolWest засяє на небосхилі й освітить нашу планету Земля. Дякую за високу нагороду, дуже пишаюсь, що є частиною такої сім’ї», – сказала Галина Шотік.  

Після вручення всіх нагород учасники об’єднались в команди та взяли участь в інтелектуальній грі «Квіз». Дев’ять турів, кожен з яких містив по вісім завдань. Команди змагалися в знаннях з різних сфер і галузей: логіці, історії, музиці, кінематографі та інших.

Команди-переможці у грі отримали приємні подарунки та дипломи.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024