стрічка

Що приготував для майбутнього Володимира-Волинського Ігор Гузь

26 Червня 2020, 20:00
17908

Слідом за Нововолинськом, де нещодавно Ігор Гузь виступив з критикою проти міського голови Віктора Сапожнікова, нардеп вирішив впливати на майбутні місцеві вибори і у Володимирі. Правда методи роботи Ігоря Володимировича у двох містах абсолютно різні, так як роботу діючої влади Володимира він давно не критикує.

Тиждень тому обранець працював у Володимирі-Волинському. Цього разу, завжди публічний, політик вирішив сховатися від допитливих поглядів виборців, що чекають на покращення їхнього життя, через прийняття відповідних законів, які б підвищували заробітні плати, пенсії, соціальний та медичний захист, зменшували комунальні платежі, створювали робочі місця.

Що ж стало приводом для такого візиту інкогніто?

З багатьох достовірних джерел нам стало відомо, що нардеп проводив таємні зустрічі з окремими представниками громади міста, за допомогою яких, має намір формувати суспільну думку.

Майже на всіх зустрічах, що проходили тет-а-тет, окрім нього були присутні незмінний помічник Андрій Бокоч та перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Про що ж говорили ці три солідні фігури з представниками інтелігенції, бізнесу та активістами громадського сектору. Звісно про те що їх цікавить найбільше протягом усієї своєї життєдіяльності – про вибори та збереження влади.

Отже, нарешті, настав час і володимир-волинцям «платити за рахунками», що виставляє пан Гузь. За спортивні та дитячі майданчики, лавочки та інші «блага», облаштовані за кошти державного та місцевого бюджету, що формується з наших же податків і були, цікаво за які «заслуги», «вибиті» Гузем.

Саме так і заявляє Ігор Володимирович: «Я занадто багато сил та часу віддав для Володимира – Волинського, щоб на чергових місцевих виборах до влади прийшли люди яких я не в змозі контролювати».

Більшість з тих, хто мав честі бути запрошеним на розмову залишися з не дуже приємними враженнями від способу ведення перемовин. Але відмовитися було важко, бо «смотрящий» від влади, заступник Петра Саганюка – Ярослав Матвійчук все акуратно записував в блокнотик.

«Хіба заради цього ми голосували за Ігоря Гузя?», - саме таке питання озвучили після того частина з запрошених. Було прикро спостерігати від людини, яка так багато розповідала про цінності Майдану, як вона використовує ті самі методи старої, радянської партократичної політики – маніпуляції, пліткарство та тиск на бюджетників.

Що спільного це має з європейською демократичною політикою. Де тут захист інтересів людей їх права на вільний вибір, верховенство права. Де Свобода та Гідність, врешті – решт?

Звичайно зрозуміло чому нардеп Гузь сьогодні змушений іти ва-банк, показуючи своє справжнє обличчя. Адже завірив своїх нових побратимів, що повністю контролює 19 виборчий округ та здатен забезпечити потрібний результат на місцевих виборах.

Заради цього він та його команда готові до чого завгодно. «Пушки вже заряджено» - улюблена сьогодні фраза націонал – патріота, Ігоря Гузя.

Ставка на місцевих виборах у Володимирі – Волинському зроблена на тандем Ігор Пальонка – Ярослав Матвійчук. Саме Ігор Пальонка є головним кандидатом на посаду міського голови, якому довіряє Ігор Гузь.

Уже помітно, як з Ігоря Пальонки «ліплять» постать міцного господарника. Чекаємо, що скоро він почне «мочити» і свого колишнього боса Петра Саганюка. Саме такі політтехнології за задумом авторів мають принести перемогу.

Це виглядає трохи дивним на фоні рішень зарічанців поборотися за власну самостійність. Логічний висновок - на рахунок приєднання до Володимира – Волинського самодостатньої та фінансово потужної Зарічанської ОТГ все давно вирішено. А клоунада з судами це лише гра для, недотепних, як собі думають в таборі нардепа, селян. Адже невдоволених від такого весілля без згоди буде багато. А саме на їх підтримку і розраховують в першу чергу.

Не зрозуміло також наскільки самостійним у прийнятті рішень є і, що головне, буде в майбутньому Зарічанський сільський голова. Оскільки в нещодавньому інтерв’ю телеканалу «Аверс» заявив буквально наступне: « Я буду їх захищати (жителів Зарічанської ОТГ), буду відстоювати їхні права, їхні інтереси, відповідно. Як? Я ще не вирішив і не визначився» (на відео з 1:13:40)

Схоже на те, що Ігорю Анатолійовичу визначатися і не потрібно, бо рішення давно прийнято іншими людьми.

 Петру Саганюку за «мирне зречення влади» обіцяна можливість впливу на майбутній депутатський корпус, куди заплановано провести контрольовану ним більшість, та посаду радника міського голови. Хоча не виключено, що «старий досвідчений лис» ризикне та обведе навколо пальця цих прагматичних молодиків та зареєструється в останній момент.

Адже за такої кількості кандидатів, що боротимуться за голоси на одному електоральному полі, саме Петро Данилович, зі своїм електоратом - «за стабільність», при нині діючій однотуровій систем, і зберігає прекрасні шанси стати мером вшосте.

Опонентам, «політичні рішали» з Луцька, гарантують замовний бруд підконтрольних видань та всю силу Закону! Скоро ми дізнаємося прізвища тих, кого найбільше боїться команда Ігоря Гузя у Володимирі.

Отож, маховик виборів запущено. Відсторонитися від нього не вийде нікому. Навіть, якщо ви вважаєте, що ви поза політикою чи вона вам не цікава і навіть, якщо не підете на вибори, то це нічого не змінить! Політика прийде до вас!

Комунальними тарифами - у ваші домівки, хабарниками чиновниками, і родичами невігласами у службових кабінетах, сплаченими з ваших кишень податками, відсутністю комфортної подачі тепла, води, світла. Вибоїнами, брудом та сміттям - у ваш двір та на вашу вулицю.

Тож яким буде наш майбутній Володимир залежить сьогодні від кожного.

А позиція тих, кому ми довірили представляти наші інтереси на найвищому рівні, підтверджує правильність слів Томаса Карлейля – «Революцію задумують романтики, втілюють в життя фанатики, а її плодами користуються негідники».

Сергій БАБУЛА

Коментарі
26 Червня 2020, 23:23
І як же могли зрадити бпп? Чого метнулись у команду гузя і партію Коломойського теперішні депутати? Чим купив? Може укропчику дав до салатіку? А Пальонка фраєр на два фронта работає.
27 Червня 2020, 02:53
смішо буде коли здав ОТг сагану і сам програє)))))
27 Червня 2020, 14:12
Це всьо сплановано зарання . Але чого Гузь вирішив шо він має шось в Новіку і Володимирі рішати? Діректора установ і організацій яких так щиро навещав цього тижня Гузь в шоці
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024