стрічка

Як вибрати змішувач для ванни

02 Жовтня 2018, 10:03
Як вибрати змішувач для ванни 1612
Як вибрати змішувач для ванни

У будь-якій ванній кімнаті необхідним елементом є, звичайно ж, ванна. Але сама по собі вона існувати не може .. для ванни необхідно купити змішувач. Часто з широкого асортименту змішувачів важко буває підібрати доречну модель, а отримати грамотну консультацію у продавців вдається не завжди. Ось основна інформація про змішувачі, яку слід знати кожному, хто затіяв ремонт у ванній кімнаті.

Всі змішувачі прийнято умовно розділяти за якістю і конструкції.

За конструкцією змішувачі бувають з двома ручками (з кульовим механізмом), а також змішувачі з термостатом і компенсатором тиску. Такі відомі виробники як Змішу розробили змішувачі з сенсорним управлінням. Це змішувачі нового покоління. Елітні змішувачі Grohe і Hansgrohe завоювали величезну любов серед покупців.

Слід зазначити, що змішувачі з термостатом і компенсатором тиску дуже зручні у використанні, так як дозволяють регулювати напір і температуру води. Але вони не пристосовані для міських квартир з хлорованою і забрудненою водою, тому в додатку до такого змішувача необхідно придбавати водоочисний фільтр. Зате для міської квартири краще купити змішувач з двома кран-брусками, в якому якість і довговічність визначається станом прокладки. Зазвичай крани-вентилі на таких змішувачах мають хрестоподібну форму.

Змішувачі з одним важелем за своєю конструкцією є кульовими. Їх працездатність залежить від надійності запірного клапана. Змішувачі з одним важелем працюють за простим принципом. Порожній усередині куля має три отвори - 2 вхідних і 1 вихідний. таким чином, управляти змішувачі одних важелів надзвичайно зручно: можна регулювати як натиск, так і температуру води.

Кульовий картридж знижує чутливість одноважільного змішувача до забрудненої, жорсткої воді. якщо купити змішувач, то можна надовго забути про проблеми з протіканням води.

Картридж для змішувача все одно, що серце для організму людини. Від нього залежить якість довговічність роботи. Різні виробники виготовляють змішувачі з різним пристроєм картриджа.

Слід зауважити, що багато виробників, наприклад, DAMIXA і Grohe, рекомендують купувати фільтри для очищення води. Вони допоможуть набагато продовжити термін експлуатації змішувача.

Джерело: aquacity.com.ua

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024