стрічка

Квіти, праски та телевізори: волинських педагогів вітали з професійним святом

04 Жовтня 2018, 19:52
Вітають вчителів 1432
Вітають вчителів

Кілька сотень педагогів у святковому вбранні та піднесеному настрої зібралися під одним дахом, аби послухати привітаня з нагоди їх професійного свята.

Вже цієї неділі освітяни Волині та всієї України відзначатимуть День учителя. Саме тому ще у четвер почали лунати численні привітання у адресу працівників галузі. Зокрема, сьогодні, 4 жовтня вчителів вітали представники Волинської ОДА та обласної ради. Урочистості відбулися у приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Спершу до слова покликали очільника Волинської ОДА Олександра Савченка. Він розповів про освітні програми, у яких Волинь є лідером, а також наголосив, що завдяки волинським освітянам область показує гідні результати на всеукраїнському рівні. Цього року, до речі, перемогу у двох із п'яти номінації всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» здобули саме педагоги нашої області.

Олександр Савченко вручив нагороди за особливі здобутки у професії кільком десяткам педагогів та керівників відділів і управлінь освітньої галузі Волині. Вчителі отримали подяки, квіти та грошові премії. Дехто поїхав додому із паровими прасками.

Далі до слова запросили представника Волинської обласної ради, який привітав свою частину освітян. Зі сцені вчителі спускалися з аналогічними квітами-подяками-преміями, однак декому дістався навіть телевізор. 

Тим часом у залі сиділа начальниця управління освіти Луцької міської ради Зиновія Лещенко. У неї теж були квіти. Для «своїх».

Міська рада, за попередніми анонсами, вітатиме освітян у п'ятницю, 5 жовтня.














Читайте також: Відомо, коли кращим педагогам Луцька вручать премії.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024