стрічка

Як у Камені-Каширському відгуляли англомовну вечірку в стилі 80-х

23 Вересня 2018, 13:02
Вісімдесяті повернулися: як у Камені-Каширському англомовну вечірку відгуляли 2760
Вісімдесяті повернулися: як у Камені-Каширському англомовну вечірку відгуляли

У Камені-Каширському пройшла енергійна вечірка, під час якої не лише веселилися, але й вивчали англійську мову. Пише Центр іноземних мов EuroFuture у Facebook.

У приміщенні «Все для дому», де розташували відділення EuroFuture Kаменя-Каширського, діти мали можливість поринути в атмосферу вісімдесятих років з його яскравими барвами. Крім того, малеча відповідала на запитання англійською мовою та вчила нові слова у формі гри. Діти поділилися на дві команди: Future Stars та Radio Kids. Вони активно брали участь у всіх батлах, адже перемога у конкурсі –1000 сонечок. За словами координаторів, всі хто навчається в EuroFuture – знають, що це як мільйон гривень у справжньому житті.

На завершення вечірки, дітлахи отримали свої зароблені сонечка, а ще заохочувальні подарунки – набір пазлів. Окрім того, в кінці свята викладачі здивували розіграшем призів, серед яких були спінер, селфі палка та настільна гра. І, як у справжній школі, не обійшлося без домашнього завдання. Викладачі заохотили дітей придумати власний стиль.

 

До слова, центр мов EuroFuture вже цілих п'ять років навчає дітей м. Камінь-Каширського англійської.

«Вивчення у поєднанні з невимушеною атмосферою – це новий орієнтир НУШ (Нової Української Школи). Переформатування відбувається на всіх шкільних рівнях. Основна мета розваг у поєднанні з навчанням – це по перше, показати, що предмет не такий страшний і важкий, як може здатися на перший погляд; по-друге – вчитель, що спускається до рівня дитини та може показати себе з іншого боку – швидше знаходить підхід у подальшому навчанні», – говорить засновниця EURO FUTURE Інна Поліщук.






 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024