стрічка

Начальника відділу культури РДА нагородили Почесною грамотою облради

22 Вересня 2018, 17:34
925

У Луцьку відбулося розширене засідання колегії управління культури, з питань релігій та національностей. У роботі колегії взяли участь Олександр Савченко, голова Волинської облдержадміністрації і Роман Карп’юк, заступник голови обласної ради.

На заході представили нового начальника управління культури, з питань релігій і національностей ОДА Ірину Чубару, — повідомляє сайт відділу культури Горохівської РДА.

Також Почесною грамотою Волинської обласної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток української культури та активну участь у проведенні Восьмого міжнародного фестивалю українського фольклору «Берегиня» нагородили Діну Колесник, начальника відділу культури Горохівської райдержадміністрації.

Подякою обласного Науково-методичного центру культури за вагомий особистий внесок у розвиток української культури та участь у проведенні Восьмого міжнародного фестивалю українського фольклору «Берегиня» нагородили Володимира Придального, директора Берестечківського міського будинку культури.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024