Іваничівець розповів на всю країну, що таке справжня піца
Чемпіон України та Італії з приготування піци Андрій Злотко, який народився на Іваничівщині, а зараз живе і працює в Римі, взяв участь в одній із ранкових телепередач.
У прямому ефірі «Доброго ранку, Країно» на UA:Перший іваничівець розповів, як став визнаним піцейола у «батьків піци» – італійців.
Андрій Злотко розповів й історію появи піци та чому заготовки із супермаркету «важкуваті для шлунка».
Крім того, в ефірі відомий волинський майстер піци представив дружину – Яну Козіброду.
А ще – Андрій Злотко розповів рецепт ідеальної піци. «Правильні» борошно і сир, не більше 250 грамів начинки – скористайтеся цими та іншими секретами від піцейола та смакуйте лише вишуканою піцою.
Більше читайте: «Була повна торба»: як волинянин відкривав піцерію у Римі