стрічка

НА Ковельщині кілька «неадекватів» посеред села відкрили пальбу з рушниць

07 Серпня 2018, 14:50
Відкриття сезону полювання на пернату дичину 1233
Відкриття сезону полювання на пернату дичину

У суботу, 4 серпня, близько 18-ої години біля ставка на вулиці Богдана Хмельницього в селі Облапи Ковельського району місцеві мисливці влаштували стрілянину з рушниць, очевидно, святкуючи відкриття сезону полювання на пернату дичину.

Ця водойма знаходиться майже в центрі села, поблизу магазину «Каштан» та в п’ятдесяти метрах від приватного будинку, на подвір’ї якого у пісочниці в цей час гралася дівчинка. Від канонади неадекватних людей дитина дуже перелякалася і почала кричати. На постріли та дитячі крики з будинку вибігла господиня, злякавшись за свою хвору від народження дитину, якій навіть довелося давати заспокійливі засоби. Тих стрільців сварила: «Що ж ви робите? Невже не бачите, що поруч знаходиться дитина?» Але чолов’яги, віком 30-45 років, просто поглузували з матері та доньки, сіли в машину і поїхали.

Жінка викликала поліцію, надала покази, в яких зазначила, що серед тих хамуватих мисливців були два колишніх працівники міліції та ще невідомі їй особи. Кореспонденту видання Район.Ковель вона розповіла, що дитина через сильний переляк дві ночі не могла спати.

«І якщо вони надалі будуть глузувати, а поліція та суд не притягнуть хуліганів до відповідальності, то я готова публічно повідомити їх прізвища», – заявила журналісту мешканка Облап.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024