стрічка

Керівництво Ківерцівського району з'ясовує подробиці інциденту з директоркою школи

02 Липня 2018, 16:44
Фото ілюстративне 2842
Фото ілюстративне

У понеділок, 2 липня, на прийом громадян до голови райдержадміністрації Валерія Ткачука прийшли представники батьків учнів ЗОШ І-ІІІ ступеня села Озеро.

Вони звернулися до очільника виконавчої влади району зі спільною скаргою (яку підписали близько 80% батьків учнів ЗОШ) на дії директора школи, яка змусила дев'ятикласника переписувати державну підсумкову атестацію, чим порушила права дитини,  та неналежно поводить себе як педагог з вчителями, батьками та учнями. При зустрічі були присутні заступники.

Валерій Ткачук, уважно вислухавши заявників, дав доручення відділу освіти розібратися з ситуацією, що склалася в навчальному закладі.

«Покарання для директора школи може призначити тільки райрада. Адже директори ЗОШ є керівниками установ, що знаходяться у районній комунальній власності. І, у відповідності до нового ЗУ «Про освіту» призначення і звільнення директорів робить засновник. В даному випадку районна рада. Ми ж в свою чергу триматимемо ситуацію на контролі, інтереси та права дітей повинні бути в пріоритеті», – зазначив Валерій Ткачук.

Батьки, в свою чергу, відповідні звернення адресували до прокуратури, ОДА та районної ради.

Читайте також:Як порушують права дітей в озерській школі: директорка незаконно змусила учня переписувати ДПА

 

Коментарі
03 Липня 2018, 13:37
КОМУ ТАК ЗАКОРТІЛО ЗАЙНЯТИ МІСЦЕ ДИРЕКТОРА ОЗЕРСЬКОЇ ШКОЛИ? ХТО ХОДИТЬ ПО СЕЛУ , ПІДБУРЮЄ ЛЮДЕЙ, ЩОБ ВИКОРИСТАТИ У ВЛАСНИХ КОРИСЛИВИХ ЦІЛЯХ?ЧОМУ ТАК РАПТОМ НАЧАЛЬНИК РЕОРГАНІЗОВУВАНОГО МІСЦЕВОГО ВІДДІЛУ ОСВІТИ ПАН ГРИБУК (ЧИЯ ПІДЛЕГЛА ПРАЦІВНИЦЯ У КВІТНІ ЦЬОГО РОКУ ПОКІНЧИЛА ЖИТТЯ САМОГУБСТВОМ, ЗАЛИШИВШИ НАПІВСИРОТОЮ МАЛЕНЬКУ ДИТИНУ) ВЗЯВСЯ ЗА "ВИХОВНУ РОБОТУ" В ОЗЕРСЬКІЙ ШКОЛІ, "РОЗДУВШИ З МУХИ СЛОНА"? ЧОМУ ТАК РАПТОМ ГОЛОВА ЛІКВІДОВУВАНОЇ (ЧЕРЕЗ ЗМІНИ В ЗАКОНІ ) МІСЦЕВОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ПАН ТКАЧУК, НЕ БАЧАЧИ ПОРУШЕНЬ СВОГО ПІДЛЕГЛОГО ГРИБУКА, ТАКОЖ АКТИВНО ВЗЯВСЯ ЗА "ВИХОВНУ РОБОТУ" В ОЗЕРСЬКІЙ ШКОЛІ, ВКАЗУЮЧИ ОРГАНУ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ НА ЗВІЛЬНЕННЯ МІСЦЯ ДИРЕКТОРА, ЩО НИНІ ЗАЙМАЄ НЕ ПІДКОНТРОЛЬНА ОСТАННІМ СТЕПАНЮК? ХТО ТА "ВИСОКОМОРАЛЬНА ІНТЕЛІГЕНТНА АДЕКВАТНА ОСОБА", ЩО ХОЧЕ ОЧОЛИТИ "ВИХОВНУ РОБОТУ" В ОЗЕРСЬКІЙ ШКОЛІ? ГРИБУК? ТКАЧУК? ЧИ ЗВІЛЬНЕНА ЗІ ШКОЛИ ЗА ПРОГУЛ ДЕМЧУК (ЗА ДИВНИМ ЗБІГОМ ОБСТАВИН НИНІ ПРАЦЮЄ У САДОЧКУ РАЗОМ ІЗ СКАРЖНИЦЕЮ ГЕМБОЮ)???
23 Липня 2018, 04:27
Ай, Свєтка, Свєтка, ніяк не заціпить. На Ткачука гавкаєш, а за Хмілевського свічки ставиш. Ну, він тобі не поможе. Збирай манатки. Але перш віддай телевізор у школу та інші подарунки. Ми все знайдемо. Чи може з ким вже поділилась?
Коментар