стрічка

Веслувальниця з Шацька потрапила у фінал чемпіонату Європи

01 Липня 2018, 16:21
Шацька коноїстка Валерія Терета 916
Шацька коноїстка Валерія Терета

Українські веслувальники завоювали право виступати ще в чотирьох фіналах на дистанції 200 м за підсумками денної сесії третього дня чемпіонату Європи серед молоді та юніорів.

Про це повідомляє Федерація каное України.

Цього добилися каноїстка з Шацька, колишня вихованка Шацької ДЮСШ Валерія ТЕРЕТА (на фото), Олег БОРОВИК, байдарочник Юрій ЗУБ а також дівоча каное-двійка у складі Ольги КРИКУН та Ілони ГРАБОВЕЦЬ. Таким чином, в заключний день змагань відбудеться 21 фінал за участю веслувальників збірної України: 12 – на «500», 9 – на «200».

Нагадаємо, чемпіонат стартував 28 червня, в італійському містечку Ауронцо-ді-Кадоре. В збірну команду України ввійшли спортсмени з смт Шацьк, зараз – студенти Львівського державного училища фізичної культури Дмитро Озимок та Валерія Терета. Свою спортивну кар'єру веслувальники починали в Шацькій дитячо-юнацькій спортивній школі. Нещодавно спортсмени виграли Чемпіонат України і стали призерами Кубку України в м. Дніпро. Чемпіонат Європи – перший у кар'єрі спортсменів-юніорів із Шацька.

Українська каное-четвірка, в складі якої також був уродженець Шацька Дмитро Озимок, 29 червня вийшла у фінал – йдеться на сторінці Федерації каное України у Facebook.

Коментар