стрічка

Ворог атакував критичну інфраструктуру на Львівщині

24 Березня 2024, 10:16
Уночі ворог атакував критичну інфраструктуру на Львівщині 576
Уночі ворог атакував критичну інфраструктуру на Львівщині

Львівська область вкотре стала ціллю для ворога. 

У ніч проти 24 березня, у небі над Львівщиною зафіксували ударні БпЛА. Ворожі безпілотники часто змінювали курс, повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

Разом із тим, як повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, російська армія випустила у напрямку області ще й крилаті ракети. Високу повітряну загрозу зафіксували на Стрийщині.

«Уночі ворожі «шахеди» та ракети атакували обʼєкт критичної інфраструктури у Львівській області. Виникла пожежа. На місці працюють вогнеборці. Станом на цю годину інформації про постраждалих не надходило. Дякуємо за ще одну ніч, коли ми вистояли», – наголосив Максим Козицький.

У зону відповідальності Повітряного командування «Захід» уночі залетіли 19 крилатих ракет і сім ворожих ударних безпілотників. За тією інформацією, яка є зараз, вісім ракет наші воїни ППО збили, також знищили усі 7 «шахедів». Частину з них – у Львівській області. Решту – в інших областях.

Нагадаємо, у зону відповідальності ПвК «Захід» входять вісім областей – Львівська, Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька та Чернівецька області.

Загалом над Україною наші оборонці знищили 43 повітряні цілі.

Читайте ексклюзиви Район.in.ua у нашому каналі WhatsApp

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024