стрічка

Рейтинг найкращих смартфонів: березень 2024

22 Березня 2024, 13:26
Найрейтинговіші смартфони на березень 2024 рок Реклама 318
Найрейтинговіші смартфони на березень 2024 рок

У 2023 році на ринку з'явилося багато крутих моделей від топових виробників. Свої нові флагмани представили Apple, Samsung, Google і багато інших брендів. Вони отримали нові технології та цікаві функції, що відкривають широкі можливості для користувачів. Для тих, хто збирається оновити смартфон, ми підготували ТОП найкращих гаджетів, які стовідсотково виправдовують свою вартість. Читачі, які визначилися з вибором, можуть замовити iPhone в інтернет-магазині Allo.ua на вигідних умовах.

Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium

Головними чеснотами флагмана 15-ї серії Айфонів є стильний титановий корпус, ультрасучасна система камер, а також довгоочікуваний порт USB Type-C, що суттєво підвищує швидкість зарядки. Сподіваємося, що докучливий і повільний роз'єм Lightning залишився в минулому. Завдяки використанню титану як матеріалу рамок інженерам із Купертіно вдалося

зменшити вагу пристрою на 20 грамів порівняно з попереднім поколінням.

Втім, через те, що титан є менш стійким до подряпин, для того щоб зберегти товарний вигляд девайсу, радимо використовувати захисний чохол. 6,7-дюймовий OLED-екран Super Retina XDR є одним із найкращих на ринку. Пікова яскравість панелі становить 2000 ніт, частота оновлення — 120 Гц, щільність пікселів — 460 ppi. Зображення на дисплеї чітке й барвисте, а динамічні сцени та анімації відтворюються максимально плавно. Значний приріст продуктивності забезпечує фірмовий чипсет останнього покоління — A17 Pro, оснащений шістьма обчислювальними модулями. Цей потужний Айфон підходить як для мультимедіа-завдань, так і для мобільного геймінгу. Окремо варто розповісти про оптику.

Потрійна 48-мегапіксельна основна камера оснащена телеоб'єктивом перископічної форми. Вона підтримує функцію оптичної стабілізації і 3- кратний оптичний зум.

Samsung Galaxy Fold 5 12/256Gb Icy Blue

Справжнє інженерне диво зі складною конструкцією від Samsung. Модель 5-го покоління цієї лінійки отримала дисплей більшого розміру та вдосконалений блок камер. Крім того, варто відзначити найбільш потужний сьогодні процесор від Qualcomm і бездоганну якість складання.

Є стандарт вологозахисту IPX8. Виробник обіцяє регулярні оновлення софту протягом 5 років. У розкладеному вигляді девайс найкраще використовувати для роботи з документами, читання книг та ігор.

Oppo Reno 10 Pro 5G 12/256GB Silvery Grey

Основною особливістю лінійки Reno є елегантний дизайн смартфонів. Актуальна флагманська модель Reno 10 Pro може похвалитися тонким корпусом і ледве помітними рамками навколо вигнутого екрана. Працює девайс на базі високопродуктивного чипу Snapdragon 778G, на борту доступно 12 ГБ «оперативки». Дисплей із частотою оновлення 120 Гц має непоганий показник пікової яскравості — 950 ніт. Оптимізований інтерфейс Color OS 13.1 є максимально зручним і забезпечує всі необхідні інструменти для повсякденного використання пристрою.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024