стрічка

Брендові крафтові пакети: навіщо вони потрібні компанії

20 Березня 2024, 10:13
Крафтові пакети Реклама 129
Крафтові пакети

Для пасивної реклами та привернення уваги споживачів використовують брендовану продукцію. Щоб налагодити партнерські зв’язки, запам’ятатися та постійно нагадувати про себе, використовують фірмові крафт-пакети.

Це екологічно чистий та безпечний для довкілля виріб, який підкреслює відповідальність компанії. Паперові пакети з логотипом використовують як пакування для товару, замовлення, посилки, також їх можна продавати окремо чи використовувати для подарунків.

Чому варто замовити

Однотонний виріб із нанесеним на нього зображенням ненав’язливо сприяє збільшенню показників продажів. Коли клієнт користується ним для покупок, він постійно бачить логотип, назву, контакти. Так підвищується вірогідність того, що користувач захоче звернутися до компанії знову. 

За допомогою корисних повсякденних товарів простіше сформувати позитивний імідж. Друк візерунка або зображення можливий на пакеті будь-якого розміру та кольору. Товар, для якого використано оригінальне й привабливе пакування, набуває показного вигляду. Брендовані вироби можна використовувати для ексклюзивної продукції або подарунків у періоди акцій, розпродажів.

Особливості паперових пакетів із логотипом

Їх можна використовувати не тільки для реклами, а і в якості носіїв інформації. Зокрема, на поверхні розміщують дані про компанію, адреси відділень, контакти, qr-код для переходу на сайт. Варіантів виготовлення багато:

  • до свята можна наносити на пакети картинки, які передають його настрій і створюють відповідну атмосферу;

  • дизайнерські написи друкують, коли потрібно привітати з конкретною подією, або до тематичного корпоративу;

  • для косметики зручно використовувати паперові пакети з віконцем, через яке видно вміст;

  • брендоване пакування виготовляють і для зразків продукції, ексклюзивних серій, персоналізованих товарів.

Крафт-пакети — це не тільки матеріал для пакування, але й матеріал для постійної та ненав’язливої реклами товарів і послуг. Замовити друк логотипів, написів чи інших малюнків зручно в компанії «ВІП Принт».

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024