стрічка

Комфорт та безпека: ваш путівник до вибору ідеального донорського крісла

19 Березня 2024, 18:25
«Реанімед» Реклама 182
«Реанімед»

Основні вимоги до конструкції донорського крісла – забезпечення високого рівня зручності під час забору крові. Також меблі спеціального призначення мають переводити пацієнта в положення Тренделенбурга. У стаціонарних та мобільних донорських пунктах можуть використовуватись різні моделі, тому що у другому випадку високі умови пред’являються до компактності та мобільності. Оптимальне число положень – 5. В комплекті передбачена пара регульованих підлокітників, чохол для зручного транспортування та підголівник.

Особливості конструкції

Стаціонарне крісло для забору крові – це багатофункціональні медичні меблі. Вони забезпечують оптимальне положення та високий рівень комфорту пацієнтів. Потрібен надійний металевий каркас, що нормально витримує вагу до 200 кг. Для оздоблення використовується штучна шкіра – вона зносостійка, достатньо щільна, нормально витримує регулярні обробки різними засобами. Тип наповнювача – пінополіуретан, пружна сировина з ортопедичними властивостями.

Окрему увагу при виборі донорського крісла потрібно звертати на зручність підлокітників та підголівника. Мають бути спеціальні кріплення, стійки для регуляції та фіксації потрібної висоти. Сучасні моделі забезпечують донорам анатомічну форму розташування. Це допомагає знімати напруження та створює комфортні умови проведення процедури.

До крісла потрібно використовувати стійку для ін'єкцій. Багатосекційні конструкції роблять складними, вони легко трансформуються, завдяки чому приймають зручне положення. Системи регуляторів забезпечують безпеку та високий рівень комфорту пацієнта, мінімізують ризики виникнення позаштатних ситуацій та полегшують роботу персоналу.

Ознаки якісного крісла для забору крові:

  • зручність;
  • максимальний комфорт;
  • багатофункціональність;
  • безпека.

Також в деяких моделях передбачається опція автоматизованого дистанційного управління положеннями. Вона полегшує роботу персоналу, дозволяє плавно та безпечно налагоджувати оптимальну позицію.

Які моделі є

Купити донорські крісла можна наступних модифікацій:

Стаціонарні. Мають постійне місце розташування, досить стійкі, зазвичай фіксуються на підлозі.

Мобільні. Більш практичні, переміщуються вільно.

Дивіться при виборі на комфорт спинки – вона має виготовлятись на міцному та зручному каркасі з металу, для захисту матеріалу використовується напилення. Для підвищення рівня комфорту спину зазвичай набивають пінополіуретаном.

Підлокітники мають бути широкими – такі найбільш зручні. Також вони регулюються по вертикалі та горизонталі. Секції для ніг роблять подвійними або цільними. У додатковій комплектації може йти підголівник, колеса, пульт керування, відповідні механізми, інфузійна стійка. Якісні крісла виробляють з матеріалів високої якості, які нормально витримують регулярні обробки антисептиками та тривалий час зберігають привабливий вигляд.

Де можна замовити?

Вигідні умови замовлення донорських крісел, медичних візків та іншого обладнання пропонує компанія «Реанімед». Спеціальні меблі значно підвищують комфорт пацієнтів та персоналу. Наприклад, візки застосовують для переміщення посуду, інструментів, медикаментів, пристроїв для прибирання, матеріалів для перев’язки.

Компанія організує пряму доставку по Україні та гарантує вигідні ціни. Всі меблі виготовляються з якісних матеріалів, міцні та надійні. Лишайте запит онлайн або телефонуйте для зв’язку з менеджером та отримання необхідної консультаційної допомоги. Співробітники компанії індивідуально підходять до кожної задачі.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024