стрічка

Номерні знаки для транспортних засобів дозволили виготовляти приватним компаніям

06 Березня 2024, 20:18
Фото ілюстративне 220
Фото ілюстративне

На нормативному та технічному рівнях врегульовано можливість виготовлення номерних знаків суб’єктами господарювання різних форм власності. 

Про це повідомив заступник Міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, суб’єкти господарювання, які планують зареєструвати свою діяльність з виготовлення номерних знаків, мають подати до Головного сервісного центру МВС необхідний перелік документів. 

Після погодження Головним сервісним центром МВС впродовж 5 днів, суб’єкта господарювання приєднують до відповідного Реєстру.

«Після приєднання до Реєстру суб’єкта господарювання вони зможуть виготовляти номерні знаки на вибір особи з окремими буквено-цифровими комбінаціями із серіями ОА, ОВ, ОС, ОЕ, ОН, ОІ, ОК, ОМ, UB, UC, AG, AJ, DB, NA. Тобто процес присвоєння буквено-цифрової комбінації, виготовлення й видачі номерних знаків буде ще більш прозорим і позбавленим втручання посадових осіб"» – зазначив Богдан Драп'ятий.

За його словами, на сьогодні жоден суб’єкт господарювання не включений до Єдиного реєстру транспортних засобів, адже нормативні зміни було прийнято відносно нещодавно.

Богдан Драп'ятий додав: 

«Демонополізація та унормування ринку виготовлення номерних знаків сприятиме розвитку справедливої ринкової конкуренції, підвищенню зручності отримання адміністративних послуг». 

Читайте ексклюзиви Район.in.ua у нашому каналі WhatsApp

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024