стрічка

Діти загиблих військових Волинської бригади тероборони відпочинуть на Закарпатті

26 Лютого 2024, 14:06
Діти полеглих бійців 100 обр відпочинуть із мамами на Закарпатті 570
Діти полеглих бійців 100 обр відпочинуть із мамами на Закарпатті

З ініціативи командування та капеланської служби 100 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ група дітей загиблих побратимів у супроводі своїх мам (загалом 15 осіб) вирушили на Закарпаття.

Повідомлення розмістили на сторінці 100 обр у фейсбук.

З 26 лютого по 1 березня вони братимуть участь у таборі для дружин і дітей загиблих військовослужбовців, що його організовує Інститут зцілення травм.
Програма табору спрямована на емоційне відновлення та реабілітацію після кризи, і ґрунтується на дієвих психологічних практиках та біблійних принципах.
Для дорослих окремо проведуть психологічні лекції з практичною частиною від психологів і групи підтримки.
Діти в ігровій формі навчатимуться розуміння та прийняття власних емоцій, а також учитимуться долати стресові ситуації та проходити складні життєві обставини.
На учасників табору також чекають спільні вечори з розважальною програмою, цікаві ігри й естафети, творчі майстер-класи та нові знайомства.
Участь у таборі є для його учасників безплатною. Трансфер із Волині на Закарпаття і назад забезпечує Волинська обласна військова адміністрація силами ПП «АТП Луцьк».

«100 обр пам’ятає побратимів, які вже назавжди в строю нашої бригади! Увага та підтримка сімей загиблих військовослужбовців – наш святий обов’язок!» – наголошують у бригаді.

Читайте новини Волині в телеграм

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024