стрічка

Пенсіонери на Волині обміняли понад 576 тисяч ламп на енергоощадні

13 Лютого 2024, 14:29
Обмін ламп розжарювання на енергоощадні триває 1785
Обмін ламп розжарювання на енергоощадні триває

Волинські пенсіонери обміняли понад 576 тисяч лампочок.

Про це повідомила директорка з розвитку мережі та директорка Волинського регіону АТ «Укрпошта» Валентина Варголяк, ідеться нас сайті Волинської ОВА.

Нагадаємо, що 5 грудня 2023 року стартувала третя хвиля всеукраїнської програми обміну ламп розжарювання. Для початку обмін здійснювали в сільських відділеннях Укрпошти області, а вже згодом і в міських.

Як розповіла Валентина Варголяк, напередодні старту третьої хвилі проєкту Волинь отримала 500 тисяч LED-ламп. Однак їх надлишок продовжують привозити із прифронтових територій, насамперед із Запорізької області. Тому обмін триває.

«Загалом волинські пенсіонери отримали 576 630 енергозберігаючих лампочок. На залишку маємо ще приблизно 60 тисяч. Тож продовжуємо обмін енергоощадних ламп у межах програми енергозбереження», – зауважила директорка Волинського регіону АТ «Укрпошта».

До слова, аби обміняти додаткові LED-лампи, пенсіонерам, які прийшли у відділення, потрібно мати при собі паспорт, РНОКПП, пенсійне посвідчення та діючий номер телефону.

Довідково: Програма обміну лампочок підтримана Європейським Союзом у відповідь на заклик Президента Володимира Зеленського та реалізується Міністерством економіки, Міністерством цифрової трансформації, АТ «Укрпошта» в усіх регіонах України, окрім зони бойових дій та тимчасово окупованих територій.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024