стрічка

На Донеччині окупанти вбили жінку та поранили дитину

26 Січня 2024, 16:52
На Донеччині окупанти вбили жінку та поранили дитину 338
На Донеччині окупанти вбили жінку та поранили дитину

Російська армія накрила Новогродівку та Красногорівку на Донеччині ракетним й артилерійським вогнем, є загиблі і поранені.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Вночі 26 січня армія РФ обстріляла двома ракетами С-300 м. Новогродівка. Поранення отримав 11-річний хлопчик, який спав у своїй кімнаті. Його батьки одразу ж звернулися до лікарні, де дитині діагностували різану рану ноги. Надавши необхідну допомогу школяру, медики йому призначили амбулаторне лікування.

Крім того, в населеному пункті пошкоджені 10 приватних домоволодінь, два двоповерхові житлові будинки, магазин, три гаражі та цивільні автомобілі.

Також близько 13:00 ворог атакував м. Красногорівка, ймовірно, зі ствольної артилерії. Перебуваючи неподалік власного помешкання, отримала травми, не сумісні з життям, місцева мешканка 60 років.

Прокурори продовжують вживати всі можливі й належні заходи для фіксації воєнних злочинів РФ проти мирного населення регіону. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024