стрічка

На Волині готуються до холоду і снігопадів

05 Січня 2024, 16:23
На Волині готуються до холоду і снігопадів 2116
На Волині готуються до холоду і снігопадів

В Україні та на Волині синоптики прогнозують погіршення погодних умов. Мова йде про зниження температури повітря та снігопади.

У зв’язку з цим голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко 5 січня провів засідання Ради оборони області. Про це йдеться у зверненні на його сторінці у Facebook.

За його словами, невдовзі можливі проблеми з електропостачанням, ускладнений дорожній рух, погіршення зв’язку. Особливо, враховуючи ситуацію в країні та непередбачуваність ворога.

Під час засідання Ради оборони області узгодили план дій усіх відповідальних структур на випадок виникнення будь-якої надзвичайної ситуації. Акцентували увагу на сталій, безперебійній роботі усіх закладів соціальної сфери та критичної інфраструктури.

Також Погуляйко доручення забезпечити цілодобову роботу пунктів незламності:

«Там мають бути генератори, засоби обігріву, освітлення, можливість підзарядити мобільні пристрої, доступ до інтернету, медичні аптечки та інші необхідні речі. Наголошую керівникам громад, що належна робота пунктів незламності - це і ваша відповідальність теж.

Нагадаю, на Волині діє 361 пункт незламності. Карту їх розташування можна знайти в застосунку Дія та на сайті nezlamnist.gov.ua», – йдеться у зверненні голови Волинської ОВА.

Коментар