стрічка

Росія випустила по Україні 110 ракет, – Зеленський

29 Грудня 2023, 11:41
Росія випустила по Україні 110 ракет, – Зеленський 354
Росія випустила по Україні 110 ракет, – Зеленський

Росія під час ранкової атаки випустила близько 110 ракет, більшість з яких вдалося збити. Водночас є влучання, загиблі і руйнування.

Про це президент Володимир Зеленський повідомив у Telegram.

«Сьогодні Росія била майже всім, що має у своєму арсеналі: «Кинджали», С-300, крилаті ракети, БПЛА. Стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505. Приблизно 110 ракет було випущено, більшу частину збито. На жаль, унаслідок обстрілів є загиблі та поранені», – написав він.

За його словами, росіяни атакували Київ, Львів, Одесу, Дніпро, Харків, Запоріжжя й інші міста. Постраждали пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад, паркувальний майданчик.

Зеленський додав, що всі служби працюють у посиленому режимі та надають необхідну допомогу людям.

«Мої співчуття рідним і близьким загиблих, якнайшвидшого одужання постраждалим. Ми обовʼязково відповімо терористам на їхні удари. І ми будемо боротися, щоб гарантувати безпеку своїй країні, кожному місту, усьому нашому народу. Російський терор повинен програти – і саме так і буде», − підсумував президент.

Нагадаємо, Росія вранці 29 грудня завдала масованого удару по Україні: у Києві, Львові, Одесі, Харкові і низці інших міст лунали вибухи, є загиблі.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024