стрічка

Замовити золоту обручку – як це можливо?

18 Вересня 2023, 19:02
УкрЗолото Реклама 332
УкрЗолото

Сказати, що асортимент ювелірних виробів великий – нічого не сказати. Вибір величезний і настільки різноманітний, що навіть справжній ювелірний гурман і той віднайде для себе щось цікаве.

Але, виявляється, що навіть таке різноманіття не гарантує, що сучасний споживач не захоче щось особливе. І частіше така ідея придбати щось унікальне виникає коли мова йде про символічні прикраси. В такому випадку консультанти УкрЗолото радять замовити золоту обручку, яка стане не просто символом кохання, а ще раз підтвердить ваш статус людини з бездоганним смаком. Хоча, всі моделі, які представлені на вибір споживачам та доступні у серійних варіаціях, відрізняються стильним виглядом і високою якістю виготовлення.

З діамантами чи гравіюванням

Отже ви вирішили замовити золоту обручку, щоб презентувати коханій жінці унікально прикрасу. Є кілька рішень як досягти цього ефекту. Самий довгий і дорогий шлях – замовити обручку з золота з виготовленням у форматі індивідуального проєкту. Довго, тому що доведеться узгоджувати дизайн, підбирати матеріали, декор і т.д. Дорого – тому що будь-який ексклюзив коштує великих грошей. Так у вашої обручки з золота не буде в такому випадку аналогів, але якщо фінансово ви не готові до таких вкладень, краще скористатися варіантом №2.

Другий спосіб – це обрати обручку із золотої колекції, причому не бюджетної або в середньому сегменті, а преміальної. Вироби із групи Люкс вже випускаються дуже обмеженим накладом. Отже у вас є можливість придбати красиву річ, яка сміливо може позиціонуватися як ексклюзивна. В якості додаткового апгрейдингу – на таку вже ексклюзивну обручку можна замовити нанесення тексту. Це вже точно зробить прикрасу унікальною і неповторною. Але така покупка теж коштуватиме чимало.

Тому можна скористатися третій варіантом і обрати стильну прикрасу із серійної колекції (середній сегмент) і замовити гравіювання з зовнішнього чи внутрішнього боку.

Який саме текст обрати – вирішує замовник. До речі, споживач також може обрати, яку саме обручку він хоче зробити унікальною. Адже виробники пропонують моделі в голді:

  • Червоному (це класика ювелірного жанру);

  • Жовтому (спеціальний сплав використовується);

  • Рожевому (теж секрет криється у сплаві);

  • Білому. А от біле золото – то результат нанесення на метал родієвого покриття.

До речі, біле золото (метал з родієвим покриттям) відрізняється ще і гіпоалергенністю. Тому таку обручку в білому голді сміливо можна замовити, якщо у людини чутлива шкіра або схильна до алергій.

Продавці консультанти UkrZoloto допоможуть вирішити проблему унікальності та неповторності прикраси, і підкажуть як краще замовити золоту обручку, так щоб і по кишені не вдарила така покупка і щоб задоволення принесла.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024