стрічка

ЗСУ мають частковий успіх в районах Вербового та Новопрокопівки на Запоріжжі

16 Вересня 2023, 18:57
ЗСУ мають частковий успіх в районах Вербового та Новопрокопівки на Запоріжжі 806
ЗСУ мають частковий успіх в районах Вербового та Новопрокопівки на Запоріжжі

Найактивніші бойові дії зараз відбуваються на Бахмутському напрямку. Там тривають наступальні дії на півдні від Бахмута. 

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Гаряче зараз в Кліщіївці та Курдюмівці. В районі Кліщіївки в результаті ведення наступальних (штурмових) дій наші сили оборони мали успіх. 

Противник безуспішно намагався прорвати оборону ЗСУ в районах Ягідного та Богданівки Донецької області. 

На Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки Донецької області. Ворог прагне витіснити наші війська з займаних позиції. Але йому це не вдається. 

За словами Маляр, як на Авдіївському, так і Мар’їнському напрямках наші воїни, попри наступальні дії ворога, утримують позиції та проводять штурмові дії.  

На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію, завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці, змушують ворога відходити із займаних позицій. 

ЗСУ мають частковий успіх в районах Вербового та Новопрокопівки Запорізької області, витісняють противника із займаних позицій та закріплюються на досягнутих рубежах.

На Херсонському напрямку наші захисники ведуть контрбатарейну боротьбу, знищують склади забезпечення ворога та наносять ураження по тилах противника.

У прикордонних з РФ районах противник продовжує утримувати угруповання військ для прикриття державного кордону. 

Здійснює активну диверсійну роботу з метою недопущення перекидання наших військ на гарячі напрямки.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024