стрічка

На Бахмутському напрямку ворог прагне зупинити наступ ЗСУ

11 Вересня 2023, 14:19
На Бахмутському напрямку ворог прагне зупинити наступ ЗСУ 359
На Бахмутському напрямку ворог прагне зупинити наступ ЗСУ

На Бахмутському напрямку ворог прагне зупинити наступ Сил оборони. З цією метою безуспішно намагався прорвати оборону ЗСУ в районах Залізнянське, Оріхово-Василівка, Богданівка Донецької області.

Про це повідомила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр.

На Куп’янському напрямку тривають бої. Силами оборони успішно відбито атаки противника в районі Синьківки Харківської області.

На Лиманському напрямку противник продовжує перегрупування військ. Веде безуспішні наступальні дії в районах Берестове Харківської області та Новосселівське, Новоєгорівка Луганської області.

У свою чергу, наші війська просуваються та мають частковий успіх в районах Кліщіївки та Андріївки. Витісняють там противника із займаних позицій та закріплюються на досягнутих рубежах.

За минулий тиждень на Бахмутському напрямку звільнено 2 кВ.км. 

Загалом  довкола Бахмута  звільнено 49 км2.

На Авдіївському, Мар’їнському напрямках противник зосереджував основні зусилля на веденні наступальних дій з метою встановлення повного контролю над населеним пунктом Мар’їнка та оточення населеного пункту Авдіївка Донецької області. Наші оборонці не дають ворогу здійснити його плани. 

Ворог вів безуспішні наступальні дії в районах Керамік, Авдіївка, Мар’їнка, Новомихайлівка, Пречистівка Донецької області.  

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024