стрічка

CID Media Group оголошує Конкурс дитячих журналістських матеріалів імені Івана Корсака

23 Серпня 2023, 17:25
Гурток Район. Діти у Мельниківському ліцеї 2828
Гурток Район. Діти у Мельниківському ліцеї

Медіахолдинг CID Media Group оголошує про початок Конкурсу дитячих журналістських матеріалів імені Івана Корсака. Тема випробування – «Фішка мого району».

Конкурс стартує в межах проєкту з медіаграмотності Район.Діти 23 серпня. У ньому можуть взяти участь учні 7-11 класів. Про це повідомляє Район.in.ua.

Конкурс відбуватиметься у трьох номінаціях: фоторепортаж, влог, текст. Організатори передбачили фінансові премії у 3, 2 та 1 тисячу гривень у кожному тематичному блоці.

Учасники конкурсу в кожній номінації мають підготувати один матеріал (на вибір учасника), який розповість цікаву історію про громаду, село, місто у якому проживає дитина.

Текстову роботу друкувати 14 кеглем, шрифтом Times New Roman з 1,5 інтервалом. Влог має тривати не більше трьох хвилин і містити цікавий відеоматеріал про район, в якому проживає автор/авторка. Фоторепортаж повинен складатися з фото, які ілюструють «фішку» району: цікаві місця архітектури, культурних пам’яток та інше. До фото потрібно додати текстовий опис.

Кінцева подача дитячих матеріалів – 10 вересня 2023 року. Результати конкурсу будуть оприлюдненні 15 вересня 2023 року.

Матеріали на конкурс надсилати на пошту [email protected], зазначаючи прізвище та ім'я учасника чи учасниці, вік та номер телефону.

Довідково: Іван Феодосійович Корсак (15 вересня 1946 року – 7 грудня 2017 року) — відомий український письменник і журналіст. Почесний громадянин Луцька. Лауреат численних всеукраїнських та міжнародних премій. Засновник газети «Сім'я і дім», яка стала початком медіахолдингу CID Media Group.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024