стрічка

Людина зникла безвісти за особливих обставин: куди звертатися жителям Волині

04 Серпня 2023, 12:51
Людина зникла безвісти за особливих обставин: куди звертатися жителям Волині 810
Людина зникла безвісти за особливих обставин: куди звертатися жителям Волині

Волиняни, чиї рідні зникли безвісти на війні або потрапили в полон, можуть звернутися за допомогою до регіонального координатора Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин при Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Про це повідомили у Волинській ОВА.

Зокрема, на Волині регіональною координаторкою є Раїса Клименко. Саме вона консультує родини зниклих безвісти щодо алгоритму дій, збирає інформацію про зниклих та передає її аналітикам Офісу Уповноваженого. Окрім того, регіональна представниця постійно тримає зв’язок з усіма, хто до неї звернувся. Адже люди потребують не тільки консультацій, але й психологічної підтримки.

Важливо, що під час звернення до регіональної координаторки необхідно повідомити всі відомі дані про зниклу особу, деталі про обставини та місце зникнення, особливі прикмети людини. Слід також зберігати інформаційну тишу в соціальних мережах. Будь-які опубліковані дані про зниклих можуть потрапити до ворожої сторони і цим самим можна нашкодити вашим рідним.

Звернутися до регіональної координаторки у Волинській області можна особисто за адресою:

м. Луцьк, пр. Соборності, 36
або ж за телефоном:
+38 (050) 675-34-17,
+38 (096) 933-92-63.

Читайте також: «Наша робота тиха»: як розшукують волинян, які зникли безвісти на війні

Коментар