стрічка

Полонений командир бригади «Азов» Денис Прокопенко зустрівся з особовим складом

16 Липня 2023, 20:41
Полонений командир бригади «Азов» Денис Прокопенко зустрівся з особовим складом 1461
Полонений командир бригади «Азов» Денис Прокопенко зустрівся з особовим складом

Командир бригади «Азов», підполковник Денис «Редіс» Прокопенко зустрівся з особовим складом.

Про це інформують на сторінці «Азов» у фейсбук.

«Перебуваючи у полоні я сказав, що для мене ця війна не закінчиться, доки ми не повернемо з полону нашого останнього бійця та не відновимо кордони України на стан 1991 року. Я — солдат. Мене не цікавлять ніякі інші напрямки діяльності, крім військової справи. Моє серце, моя душа, моє тіло належать Азову», — сказав «Редіс» під час зустрічі з бійцями бригади.

Він також наголосив на тому, що основні зусилля сьогодні мають бути спрямовані на бойову підготовку та доукомплектування підрозділу особовим складом, технікою та озброєнням.

«Довгоочікувана зустріч з командиром, його присутність поруч із підлеглими та безпосереднє командування підрозділом — саме той необхідний заряд, який підніме бойовий дух військовослужбовців бригади та надасть їм додаткову впевненість на полі бою. Особовий склад «Азову», який чекав на повернення командира з полону більше року, радий вітати його в строю та готовий до виконання будь-яких поставлених завдань», – зазначили у дописі «Азову».

Наразі підполковник Денис «Редіс» Прокопенко проходить реабілітацію та найближчим часом приступить до виконання службових обов'язків.

Нагадаємо, 9 липня командири бригади «Азов» Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко, Денис Шлега, яких було інтерновано до Туреччини – повернулися додому.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024