стрічка

Літні сандалі сезону 2023: головні тренди

12 Травня 2023, 11:57
Літні сандалі сезону 2023: головні тренди Реклама 674
Літні сандалі сезону 2023: головні тренди

З яким нетерпінням ми чекаємо літа: мінімум одягу, легке зручне взуття, речі у валізі для відпустки займають зовсім небагато місця. Які особливості літнього взуття будуть модними цього літа та з чим носитимуть жіночі сандалі українського бренду The Lace?

Натуральна шкіра

Штучні аналоги погано переносять високі температури та ультрафіолетове випромінювання. Взуття з натуральної шкіри століттями доводить свою ефективність та надійність.

Переваги літніх сандалів із натуральної шкіри:

  • шкіряні елементи верху швидко адаптуються до особливостей стопи;
  • устілка з натуральної шкіри не ковзає, не викликає почуття печіння;
  • немає загрози грибкового ураження стопи;
  • виріб довго зберігає початкову форму та колір.

Бренд The Lace використовує для своїх лімітованих колекцій високоякісну натуральну шкіру та спеціальні міцні нитки.

Коричневий колір

До винаходу хімічних барвників взуття було натурального кольору шкіри – різні відтінки коричневого. Природний колір зберігає актуальність у діловому стилі незалежно від сезонів та капризів моди. Екотренди повернули моду на коричневе взуття до модного кежуал гардеробу. Відтінки теракоти та шоколаду красиво підкреслюють засмагу, візуально подовжують ноги.

Рибальські сандалі

Відкрита модель з декількох смужок шкіри на міцній підошві, в якій не страшно крокувати калюжами та бігати крайкою морського прибою. Наймоднішу модель сезону fisherman sandals стилісти бренду The Lace успішно міксують із шортами з льону, жакетами оверсайз, спідницями з розрізом у комплекті з кроп-топами. Рибальські сандалі ідеально гармонують із розслабленим піжамним стилем: широкі штани, сорочки-кімоно, сукні-сорочки.

Моделі, що адаптуються до стопи

З першої хвилини прогулянки ноги почуваються комфортно у новій парі літнього взуття. Брендові моделі The Lace забезпечені елементами, що адаптуються та забезпечують максимальну зручність: міцні еластичні гумки в районі п'яти, широкі смуги шкіри на липучці. Одна з найпопулярніших моделей цього сезону має три точки корекції по стопі.

В'єтнамки у міському стилі

Зручне пляжне взуття після авторської трансформації перетворюється на стильне взуття для літніх кежуал луків. Доповніть в'єтнамки легким сарафаном з літньої лляної колекції The Lace або шортами та кроп-топом з мусліну. На офіційному сайті українського бренду легко вибрати взуття потрібного кольору та розміру, зібрати повноцінну стильну літню капсулу.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024