стрічка

На Волинь із робочим візитом приїхав Володимир Зеленський

19 Квітня 2023, 14:57
До Волинської області завітав Президент України ВІДЕО 4603
До Волинської області завітав Президент України

До Волинської області завітав Президент України.

Володимир Зеленський під час робочої поїздки відвідав прикордонну ділянку, де сходяться кордони трьох держав: України, Польщі та Білорусі. Про це Президент повідомив на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці.

«Для мене честь сьогодні бути тут, подякувати нашим прикордонникам за захист державного кордону. Знаю, як міцно ви там стояли, тримали Бахмут. Усі ми пишаємося, що у нас є такі міцні прикордонники. Збережіть міць, справедливість та лють, яка є у нас при захисті нашої держави», – звернувся до прикордонників Волині Президент.

Володимир Зеленський у своєму Telegram повідомив також, які питання обговорювали: облаштування й охорону державного кордону, соціально-економічну та актуальну безпекову ситуацію в регіоні, облаштування фортифікаційних та оборонних інженерних споруд.

«Заслухав доповіді про обстановку в зоні відповідальності оперативного угруповання військ «Волинь» і готовність військових підрозділів до виконання завдань, а також про заходи щодо посилення державного кордону в межах Волинської області», – йдеться у повідомленні.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024