стрічка

На Маневиччині попрощалися із загиблим воїном Володимиром Розюком

30 Січня 2023, 20:55
Свічка. Фото ілюстративне 606
Свічка. Фото ілюстративне

Після повномасштабного ворожого вторгнення Володимир Розюк долучився до оборонців України, аби зі зброєю в руках стати на захист її суверенітету та територіальної цілісності.

Про це повідомили на сторінці Колківської громади у фейсбук.

Загинув захисник внаслідок важких поранень несумісних з життям отриманих у результаті ворожого артилерійського обстрілу позиції ЗСУ в східній околиці міста Бахмут Донецької області.

«На жаль, Володимир Вікторович вже ніколи не обійме свою дружину Валентину, не дасть мудрих порад синам – Роману та Михайлу, не стане опорою  у житті для доні – Ані. 27 січня 2023 року на обійсті, де проживав та господарював захисник з сім'єю, зібралися рідні,  побратими,  близькі та друзі, представники влади, жителі громади, щоб провести воїна в останню дорогу та віддати йому шану, помолитися за вічний спокій душі Володимира», – ідеться в повідомленні.

Чин поховання звершили у місцевому храмі Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ,  яку очолив маневицький декан, протоієрей Андрій Закидальський. Поховали Героя на кладовищі рідного села Годомичі. У мить прощання на кладовищі звучав Державний Гімн України та постріли пам’яті.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024