стрічка

Як обрати фотошпалери

21 Жовтня 2022, 17:30
Фотошпалери Реклама 802
Фотошпалери

Якщо ви хочете щодня прокидатися у своєму ліжку з видом на океан або красивий і могутній ліс, то шпалери швидко і недорого вирішать вашу проблему. Ви можете замовити фотошпалери на сайті вибрати для них відповідне місце та отримувати задоволення щодня від гарного краєвиду.

Давайте проаналізуємо та розберемося, як підібрати фотошпалери для будь-якої кімнати та як знайти для них найкраще місце. Фотошпалери – дуже зручний та сильний інструмент. З їхньою допомогою можна розширити кімнату і зробити її ще більш затишною.

Матеріал фотошпалер

Перше, на що ми зазвичай дивимося при виборі шпалер – це, звичайно, дизайн та палітра кольорів. Кожен малюнок розглядається на предмет того, чи він впишеться в інтер'єр. Також слід звернути увагу на якість друку, адже буде не дуже добре, якщо улюблене зображення через час втратить колір та чіткість. Тому краще спочатку вибрати матеріал шпалер, а потім визначитися з дизайном.

Способи друку зображення

Важливо вибрати якісні та довговічні фотошпалери, що зазвичай залежить від друкованої основи та фарб, які використовуються під час друку. Плюси та мінуси, звичайно, присутні у кожного типу чорнила:

  1. Екосольвентні чорнила - більш бюджетні і не сильні по відношенню до ультрафіолетових променів, що псують якість, не вибагливі до вологого прибирання. Недоліком є те, що ці фарби мають дуже сильний запах, але зазвичай зникає через пару днів;
  2. УФ-фарби дозволяють отримати більш насичену картинку. Пігмент не руйнується під впливом ультрафіолетових променів та покриває зображення, не проникаючи в нього, тому зберігає свій первісний блиск. Готова робота чудово переносить вологу, жир, ультрафіолетові промені та особливо бруд. Фотошпалери, надруковані у такий спосіб, коштують дорожче, але ця ціна окупається правильною службою;
  3. Латексні чорнила застигають миттєво, тому що чорнило розчиняється у воді. Чорнило стійке до сонячного світла і не випаровується, а великою перевагою є те, що їх можна мити. Ми можемо впевнено рекомендувати цей вид шпалер, тому що він був винайдений нещодавно і вже завоював популярність.

Фотошпалери – це не просто прикраса для ваших стін. Вони також можуть прикрасити двері або стелю. Якщо у вас немає місця на стінах, рекомендується вивчити, як вибрати фотошпалери. За допомогою фотошпалер ви можете значно змінити оформлення всієї кімнати. Звичайно, створюючи дизайн, ви вирішували кожну деталь, ви хочете передати свій внутрішній настрій, свій характер та стиль. За допомогою такого виду шпалер на стіні ви зможете зробити чіткий акцент своєї унікальності та сучасності.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024