стрічка

У Рівному повідомили про замінування діагностичного центру

30 Вересня 2022, 13:07
У Рівному повідомили про замінування діагностичного центру ФАКТЧЕК 1493
У Рівному повідомили про замінування діагностичного центру

Знову повідомили про замінування діагностичного центру у Рівному. 

Таке повідомлення 30 вересня опублікував місцевий телеграм-канал «Рівне.Головне», втім жодних додаткових подробиць не оприлюднив.

Перевіривши цю інформацію, фактчекери проєкту «Брехунець»  з'ясували, що це – ПРАВДА. Таке повідомлення дійсно було.

ПЕРЕВІРКА

Речник Головного управління ДСНС у Рівненській області Дмитро Мельник підтвердив нашим журналістам, що повідомлення про замінування цього медичного закладу, дійсно, надходило 30 вересня. На місці наразі працюють компетентні служби та перевіряють інформацію. Людей евакуювали.

Зазначимо, що це вже друге «мінування» лікувальної установи за вересень. Кількома днями раніше вже надходило повідомлення, що в центрі закладено вибухівку. Тоді, на щастя, жодних небезпечних предметів фахівці не знайшли. 

***

Ця публікація підготовлена за підтримки Європейського Союзу. Співпраця автора з Представництвом Євросоюзу в Україні будується на невтручанні в редакційну політику мережі Район.in.ua. Теми, формат, героїв обирає редакція і не погоджує з міжнародними партнерами. Всі матеріали, створені в межах такої співпраці, мають відповідне маркування, а окремі думки, висловлені в матеріалах, їх зміст є виключною відповідальністю авторів і необов’язково відображають погляди Європейського Союзу та його інституцій.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024