стрічка

Квадрокоптери для знімання відео

18 Липня 2022, 10:12
Квадрокоптер Реклама 821
Квадрокоптер

Відеознімання з повітря – ефектний прийом, без якого не обходиться жодний фільм або відеокліп. Раніше для таких прийомів використовувалися спеціальні операторські крани або навіть літаки. Кран дозволяє провести статичне знімання у павільйоні або на вулиці, а використання вертольота дозволяє відзняти кадри переслідування на автомобілях тощо.

У тих, хто любить знімати відео, немає можливості використовувати таке дороге обладнання. Але кожен зможе купити квадрокоптер в інтернет-магазині Fly Technology. Тут представлена велика кількість моделей від кращих виробників.

Переваги дронів на знімальному майданчику

В нашій країні досить багато ентузіастів та невеликих кіностудій, що знімають відеокліпи, рекламу, змагання спортсменів та навіть короткометражні фільми. Повітряне фільмування прикрасить кожен із сюжетів, адже це гнучкий та незамінний інструмент. Серед переваг квадрокоптерів для кіно варто відзначити:

операторський кран – встановлюється на рейки або масивну платформу, тому його використання на непідготовленій території просто неможливе на відміну від дрона;   

переслідування об'єкта – цікавий прийом для кіноіндустрії, спеціальні датчики захищають квадрокоптер від зіткнення, а система стабілізації забезпечує якісну та чітку картинку;

альтернатива вертольота – послуги авіації коштують дуже дорого.

Набагато зручніше використати квадрокоптер, який підходить для вищезазначених випадків.

Можливості обладнання  

Сучасні моделі використовують камери, які не поступаються в якості зображення професійним кінокамерам. Самі дрони здатні працювати в умовах низьких температур: є навіть квадрокоптери з підігрівом акумуляторів.

Кріплення камери обертається на 360 градусів, тому знімати об’єкт можна з необхідного ракурсу. Камери на 24 МП дає чітке зображення навіть під час руху на великій швидкості. Для сучасних квадрокоптерів характерна швидкість до 100 км/год. Причому розгін до 80 км/год здійснюється всього за 5 секунд. Автоматичні режими дозволяють вести фільмування в русі без ручного керування.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024