стрічка

Школярі з Маневиччини займаються у міжнародному мовному таборі

15 Червня 2022, 16:23
Колківські школярі займаються у міжнародному мовному таборі 612
Колківські школярі займаються у міжнародному мовному таборі

GoCamp – це найбільша освітня волонтерська програма в Східній Європі, в якій волонтери з усієї планети навчають школярів іноземним мовам та відкривають світ для дітей з різних куточків України.

Пройшов перший тиждень роботи (онлайн) мовного табору GoCamp 2022 за участі збірної команди ліцею GoCamp Emojis, повідомили на сторінці опорного закладу «Колківський ліцей» у фейсбук.

Розпочали роботу в таборовій команді разом з учнями шкіл Одеської та Чернівецької областей та з волонтеркою Інною Поліщук. Протягом тижня усі працювали з двома надцікавими темами: першою була «People-Люди», де розповідали про українців. Дали відповідь на питання: хто ми, чому ми такі, які є, чим ми допомагаємо собі, школі та Україні. Створили портрет українця в форматі двох графічних коміксів та показали українців через розробку патріотичних стікерпаків для інтерактивних додатків, розкрили значення твердження «What’s your super power? I’mUkrainian».

Читайте також: У Колківській громаді реалізують ідею для подолання викликів війни

Також попрацювали над другою темою "Communities-Громади», де розповіли про населені пункти Колківської ТГ, їхню унікальність, яку зумовили люди, які там живуть, громадами, намагались передати своєрідність громади за допомогою творчих образів, розкривали твердження «Чому є Івано-Франківськ, а Лесьо-Українська немає?». 

Результатами роботи були відеопрезентація і постер Колківської громади «Від А до Я», який створили за допомогою ресурсів ChatterPix, Canvaposter.

Не минув тиждень і без єднання з природою, спілкування з однолітками під час спонсорської екскурсії до єдиного на Волині Черемського заповідника.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024