стрічка

У закарпатській Долині нарцисів з'явилися перші квіти

06 Травня 2022, 21:05
Фото ілюстративне 545
Фото ілюстративне

У Долині нарцисів, що знаходиться у Хустському районі Закарпатської області вже з’являються поодинокі квіти. Ще трішки, і вона радуватиме своїм цвітінням. Але в зв’язку з погодними умовами, цвітіння затримується.

Про це інформує  Карпатський обєктив.

Долина Нарцисів – віддалений куточок Закарпаття, добратися до якого складно, проте можливо, якщо  бажання побачити всіяне червонокнижною квіткою плато  (площею 4 кілометри), що вважається найбільшим у світі  – справді стійке.

Звичайно, найкраще добиратися на власному автотранспорті, оскільки автобусне та залізничне транспортне сполучення досить ускладнене. Відстань від авто- та залізничного вокзалів до самої Долини Нарцисів складає близько 20 км.

Крім того, існує багато екскурсійних пропозицій від туроператорів та гідів, в пакет послуг яких вже входить перевезення до Долини Нарцисів, що знімає всі питання.

Проте, якщо ви все ж таки вирішили добиратися самотужки, то по перше, вам слід добратися до м. Хуст. Далі, слід підібрати зручний для вас спосіб добирання до с. Кіреші, де і розташована сама Долина Нарцисів.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024