стрічка

«На Рівненщині заборонили відвідування лісу», – Олександр Третяк

24 Березня 2022, 23:21
«На Рівненщині заборонили відвідування лісу», – Олександр Третяк 1250
«На Рівненщині заборонили відвідування лісу», – Олександр Третяк

Міський голова Рівного Олександр Третяк подякував всім волонтерам, хто активно підтримує ЗСУ і місто.

Про це він повідомив у відеозверненні в тг-каналі.

«Спасибі тим, хто підтримує місцевий бізнес. Нагадую, що в нашому місті триває релокація підприємств зі сходу на Захід. Вже є 11 заявок на предмет переїзду до Рівного. Дві компанії – в процесі переїзду», – зазначив міський голова.

Додає, що підприємці, згідно з тими заявками, що подали, мають 200 робочих місць. Тобто, є можливість забезпечити переселенців роботою. Їм дають 3-4 дні даємо для адаптації, а тоді вже чекають на робочих місцях.

Зі слів Олександра Коваля, 12 підприємців подали заявку про те, що готові надати свої промислові, торгові площі в оренду для бізнесу, який переїде.

«У Рівному є 417 внутрішньо переміщених дітей, які долучились до дистанційного навчання. 194 педагоги перебуває за кордоном, та працює в віддаленому режимі», – додав він.

Наголосив, що Рівне – одне з першим міст в Україні де створили офіційні добровольчі загони територіальної оборони, сьогодні вони прийняли присягу та активно долучились до оборони міста. 

З його слів, сьогодні Верховна Рада прийняла закон про заборону фото та відео зйомки переміщення військових. Порушення карається від 3 до 12 років позбавлення волі.

Додає, що сьогодні згідно рішення обласної військової адміністрації заборонили відвідування лісу. 

 Олександр Третяк зазначив, що в Рівненських школах працюють психологи. Для консультації звертайтеся за телефоном 0682315243.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024