стрічка

Володимир відвідали представники Литовського сейму

12 Березня 2022, 03:00
Володимир відвідали представники Литовського сейму 602
Володимир відвідали представники Литовського сейму

У Володимир 11 березня навідалася делегація з Литви, до складу якої увійшли представники тамтешнього сейму.

Віце-спікер парламенту Пауліус Саударгас, голова комітету національної безпеки парламенту Лауринас Касцюнас, аташе з оборони в Україні Даріус Адомайтіс, посол Литовської республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас та інші зустрілися із очільником громади Ігорем Пальонкою, депутатами міської ради, представниками громадськості, інформують на сторінці громади у фейсбуці.

Зустріч, у якій також взяли участь міський голова Нововолинська Борис Карпус, голови РДА та районної ради Юрій Лобач та Віктор Хиць, а також керівники правоохоронних та силових структур громади, ініціював народний депутат Ігор Гузь, який є співголовою групи дружби з Литвою у Верховній Раді.
Мета візиту - показати реальні речі, які робляться для обороноздатності України, а також обговорити те, чим іще Литва може допомогти нашій державі і прикордонному регіону Волині з Білоруссю зокрема. Окрім візиту у Володимирі, делегація відвідала місця дислокації тероборони в області.

Приїхали литовці не з порожніми руками – для потреб військовослужбовців передали автомобіль класу пікап, квадроцикл для пересування у важкопрохідних місцях та інші необхідні речі.

Читайте також: Варшава та Краків вже не можуть приймати біженців з України

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024