стрічка

Громада Володимира збирає і відправляє гуманітарну допомогу в інші області України

10 Березня 2022, 14:40
Громада Володимира збирає і відправляє гуманітарну допомогу в інші області України 485
Громада Володимира збирає і відправляє гуманітарну допомогу в інші області України

Уже 11 днів поспіль Координаційний центр Володимира активно приймає гуманітарну допомогу та відправляє багатотонні гуманітарні вантажі в інші громади.

Продовольство, одяг, взуття, предмети гігієни та першої необхідності, а також медикаменти та медичні засоби були підправлені в міста Київ, Харків, Житомир та Кропивницький. Щоденно відправляють від 2 до 6 автомобілів з гуманітарною допомогою, розповіла координаторка центру Наталія Митошоп на сторінці громади у фейсбуці.
Координаторка також додала, що таку роботу вдалося налагодити завдяки тісній співпраці з волонтерами.
Чергові партії гуманітарної допомоги щодня надходять від місцевих підприємців, української діаспори, міст-партнерів та волонтерів з-за кордону. Допомога розподіляється для військовослужбовців, бійців тероборони та переселенців.
Гарячі обіди для вимушено переселених українців готують заклади харчування «2000» та «Вулик».
На постійній основі у координаційному центрі до роботи долучились понад сто осіб. Особливу атмосферу створює дитячий загін волонтерів, який жартома називають  «Мурашки».
Загалом у центрі вже допомогли більше, ніж 800 переселенцям, третина з яких – діти. Лідирують регіони, де люди найбільше потерпають від війни, – Київщина та Харківщина.

Читайте також:  У школах Володимира відновлюють дистанційне навчання

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024