стрічка

Дубно відправило гуманітарну допомогу в Бучанський район, – міський голова

04 Березня 2022, 13:20
Дубно відправило гуманітарну допомогу в Бучанський район, – міський голова 313
Дубно відправило гуманітарну допомогу в Бучанський район, – міський голова

З міста Дубно 3 березня частину продуктів та медикаментів уже передали на Київщину, у Бучанський район – людям, котрі найбільше постраждали від воєнних дій. Також міський голова Василь Антонюк розповів про роботу комунальних служб, установ, організацій, підприємств що забезпечують поточну життєдіяльність міста.

Про це на сторінці «Дубно – влада – онлайн» у соцмережі повідомив міський голова Василь Антонюк.

Текст звернення:

«Шановні дубенчани! Ситуація в місті контрольована, доба пройшла спокійно, без надзвичайних ситуацій. Дубенська міська рада, усі комунальні служби, установи, організації, підприємства, що забезпечують поточну життєдіяльність міста, працюють у штатному режимі. Радіаційний фон у місті в межах норми.

На в'їздах до нашого міста розгорнуто блок-пости. Дякую оборонцям, які несуть цілодобову варту. Працюємо над забезпеченням їх усім необхідним. Продовжуємо пропрацьовувати систему оборони нашого міста по застосуванню всіх доступних нам засобів для того, щоб ворог ні на бронетехніці, ні на будь-якій іншій до міста не потрапив. Тримаю постійний зв'язок з нашими військовими для швидкого та ефективного забезпечення їхніх потреб.

Вчора до нашого міста прибули перші вантажі гуманітарної допомоги з польського міста-побратима Гіжицько, яке очолює бургомістр Войцех Кароль Івашкевіч. До збору допомоги долучились усі гіжичани та українська діаспора Гіжицька на чолі з нашим добрим другом Іваном Піком. Щиро дякуємо усім їм за підтримку України та українського народу у цей надважкий час протистояння агресору.

Закордонні друзі передали харчові продукти, медичні засоби, аптечки, засоби гігієни та дезінфекції, теплий одяг та взуття, ковдри, спальні мішки та що надважливо – генератори, ліхтарики, акумулятори, повербанки. Цю допомогу буде передано насамперед на потреби наших військових, наших захисників-оборонців.

Також 3 березня частину продуктів та медикаментів уже передано на Київщину, у Бучанський район – людям, котрі найбільше постраждали від воєнних дій.

Далі працюємо над розширенням та облаштуванням мережі укриттів, продовжується вдосконалення системи оповіщення.

Вчергове переконливо прошу дотримуватись комендантської години та заборони продажу алкоголю. Маємо повсякчас бути пильними та свідомими! Від цього сьогодні залежить наша безпека!

Ще і ще дякую усім, хто допомагає нашій країні у цей непростий час, – воїнам, добровольцям, волонтерам, підприємцям, громадськості, усім дубенчанам за те, що ми єдині, за те, що ми згуртовані.

Усім мирного неба, мирного дня. Тримаймося! Разом ми сила! Слава Україні!», – зазначив міський голова Василь Антонюк.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024