стрічка

Готель «Волинь» у Володимирі змінив власника

11 Лютого 2022, 18:13
У Володимирі продали готель «Волинь» 726
У Володимирі продали готель «Волинь»

У Володимирі продали готель «Волинь», що у центрі міста.

Новим власником приміщення готелю стало ТОВ «Людмир», – інформує БУГ.

Як інформує YouControl, компанія ТОВ «Людмир» зареєстрована 21.01.2022 за юридичною адресою Україна, 44700, Волинська обл., Володимир-Волинський р-н, місто Володимир, вул.Князя Василька, будинок 1. 

«Керівником організації є Музиченко Володимир Анатолійович. Розмір статутного капіталу складає 16,9 мільйона гривень. На момент останнього оновлення даних 10.02.2022 організація не перебуває в процесі припинення», інформує аналітична онлайн-система.

Як інформує БУГ, замість старої вивіски «Готель Волинь» з'явилась нова – «Готель».

Інформацію про продаж приміщення підтвердив 11 лютого міський голова Ігор Пальонка.

Він додав, що про продаж нічого не було відомо. Про нових власників дізналися лише після здійснення операції з продажу.

Готель є у приватній власності, тому вони мають право без згоди міської ради здійснювати купівлю-продаж майна. Ми про це дізналися уже постфактум, що відбулася підтверджена нотаріусом угода з продажу. Маю лише витяг з реєстру речових прав, – додав Ігор Пальонка.

Довідково: З 2013 року за адресою Князя Василька, 1 було зареєстроване підприємство ТзОВ «Готель Волинь», власницею якого була Мазій Оксана Миколаївна. Статутний капітал товариства становив 15,12 мільйона гривень. Для проживання туристам пропонували 16 одно- і 16 двомісних комфортабельних номерів, 4 номери «Люкс», 16 номерів «напівлюкс».

Нагадаємо у Володимирі був лише один готель «Волинь», який знаходився у самісінькому центрі міста. У 2018 році у ЗМІ з'явилась інформація, що готель «Волинь»  боргує одній із підрядних організацій більше пів мільйона за ремонт.

Читайте також:  Готель «Волинь» і далі боргує більше півмільйона за ремонт, - ЗМІ

Коментар