стрічка

Володимир: інфекційне відділення лікарні готове до новосілля

23 Грудня 2021, 11:54
Інфекційне відділення у Володимирі: святкуватимуть новосілля 421
Інфекційне відділення у Володимирі: святкуватимуть новосілля

У Володимир-Волинському ТМО відремонтували приміщення колишньої жіночої консультації. Відтепер там розміститься відділення інфекційної лікарні. 

Про це повідомили на сторінці Володимир-Волинської громади.

Оновлене інфекційне відділення у Володимирі
Оновлене інфекційне відділення у Володимирі

Питання переміщення інфекційного відділення зі старої будівлі на вулиці Генерала Шухевича у головний корпус ТМО зумовило те, що умови перебування пацієнтів були неналежні та й утримання самої будівлі обходилось у кругленьку суму – близько півтора мільйона гривень на рік.

У Володимирі перемістили інфекційне відділення місцевої лікарні
У Володимирі перемістили інфекційне відділення місцевої лікарні

Тож назріло рішення перенести інфекційну лікарню на другий поверх ТМО, де раніше знаходилась жіноча консультація, яку, в свою чергу, перемістили у будівлю пологового відділення. Ремонтні роботи провели всього за три місяці.

У Володимир-Волинському ТМО презентували приміщення колишньої жіночої консультації
У Володимир-Волинському ТМО презентували приміщення колишньої жіночої консультації

Більшість палат нового інфекційного відділення обладнані окремими санвузлами та душовими кабінами, є також доступ до централізованого постачання кисню. На реконструкцію відділення, розрахованого на 20 ліжкомісць, витратили 3,3 мільйона гривень, з яких 400 тисяч – кошти з місцевого бюджету. 

«Галузь медицини одна із пріоритетних у нашій громаді. Лише упродовж 2021 року з місцевого бюджету на покращення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я виділили близько 20 мільйонів гривень. Щодо перенесення інфекційного відділення було спочатку багато скепсису, проте зараз ми бачимо, що в оновленому приміщенні жителі нашої громади отримуватимуть значно якісніші послуги», - зазначив міський голова Ігор Пальонка.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024