стрічка

У Ковелі висадали калину в знак нульової толерантності до домашнього насильства

28 Листопада 2021, 18:11
У Ковелі на бульварі висадали калину в знак нульової толерантності до домашнього насильства 701
У Ковелі на бульварі висадали калину в знак нульової толерантності до домашнього насильства

У Ковелі на бульварі Лесі Українки висадили 16 кущів калини в рамках флешмобу «Не ламай калину», присвяченого всеукраїнській акції «16 днів проти насильства». 

Таким чином Ковельська громада висловила свою нульову толерантність до домашнього насильства та нетерпиме ставлення до приниження честі та гідності людини. Про це Район.Ковель стало відомо зі сторінки очільниці Ковельського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інни Третяк у фейсбук.

 «Ця акція є символічною, тому несе свій особливий меседж – «Насильству немає виправдання!». Будинки у яких ми живемо, повинні бути безпечними, кожна дитина нашої громади має бути захищена! Пройде час і калина приваблюватиме своєю красою. Влітку, квітнутиме, восени її листя набуватиме багряного кольору, а взимку, на фоні білого снігу, яскраво червонітимуть її ягоди. Спільними зусиллями, маленькими кроками ми поступово відкриваємо завісу з мовчазних та табуйованих сторінок про насильство. Таким чином створюємо безпечний простір для розвитку наших дітей та родин у Ковельські територіальній громаді», – каже Інна Третяк.

Цьогоріч до акції долучилися представники правоохоронних органів та соціальних служб – Ковельський міський центр соціальних служб, Ковельське управління поліції ГУНП у Волинській області, відділ організації несення служби міста Ковель управління патрульної поліції у Волинській області, служба у справах дітей та КП «Ковельські парки».

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024